2008-08-30 13:42:01• hírek • szatmar.ro

Esküvői fotó: Adrien és István

Istvánt egy kollégája mutatta be Adriennek. Nem sokáig húzták az ismerkedést, hiszen rá három napra már mindketten úgy érezték érdemes lenne megpróbálni közösen. Másfél év együtt járás után mondták ki a boldogító igent. István úgy véli kiegészítik egymást párjával, valószínűleg ez tartja őket össze. Mint mondja a munkájuk is eltérő - a feleség gyógyszerész, a férj eladással foglalkozik – így a hivatásuk sem lehet az a bizonyos "összetartó" kapocs.

Az ifjú férj szerint, bár korábban sosem életek együtt, jelenleg ugyanolyan a kapcsolatuk mint mikor jártak. - Most is zökkenőmentes minden közös napunk. Nem érzek túl sok változást a házassággal, hiszen azelőtt is rengeteg időt töltöttünk együtt. A szükséges szabadságot pedig rendszerint mindketten megkapjuk egymástól -fejti ki a jó házassági élet titkát István.

A fiatal házasok Szatmárnémetiben élnek, a jövőben egy saját lakást szeretnének, hogy egy- két éven belül közös gyereket is vállalhassanak. - Még nincs rá módunk, hogy családot alapítsunk, de elképzelhető, hogy pár év múlva egy, vagy akár két személlyel is bővül a háztartásunk – számol be a közös tervekről az ifjú férj.

A fényképeket Gacsó Kati fényképész bocsátotta rendelkezésünkre. Cím: Nagykároly P-ta 1 Mai Nr.1 telefon:0745828850. E-mail: \n csalogany2000@freemail.hu Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez. Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: