2010-11-02 09:07:57• hírek • Szatmár.ro

Esküvői fotó: Brigitta és András

Olvasóinknak bemutatjuk Brigitta és András esküvői fotóit.

"Az esküvőnk idén, július 31-én volt. Igazi gyerekszerelemként indult a mi szerelmünk, mivel kb. 11-12 éves korunkban ismerkedtünk meg egymással! Habár András még akkor nem igazán vette komolyan a dolgokat - hisz tényleg nagyon gyerekek voltunk még, én már akkor nagyon szerettem őt, annak ellenére, hogy többen is voltak akik ellenezték a kapcsolatunkat.

Azután néhány évig eltávolodtunk egymástól, mivel mi elköltöztünk a faluból, ahol éltünk a szüleimmel, de a sors újra összehozott minket, és ekkor már komolyan gondoltuk a kapcsolatot. A lakodalmunk előtt töltöttük be a 4 év 4 hónap együtt járást. Habár voltak viharfelhők a kapcsolatunkban, mégis győzött a szerelem! A nászutunkat elhalasztottuk a jövő évre, a jövőbeli terveink közzé tartozik az is, hogy én beszeretném fejezni az egyetemet és a férjem is a tanulmányait, a családalapítással még szeretnénk várni 2-3 évet utána mindenképp szeretnénk egy kisbabát!" - mesélte el Brigitta.
















A fotókat a házaspár bocsájtotta rendelkezésünkre.

Ha Ön is szeretné, hogy saját vagy barátai, rokonai esküvői fotói is láthatóak legyenek hírportálunkon, kérjük vegye fel a kapcsolatot a rovat szerkesztőjével a 0757-282-925-ös telefonszámon.

A Szatmár.ro szerkesztősége sok boldogságot kíván az ifjú párnak!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: