2010-08-16 10:32:42• hírek • Szatmár.ro

Esküvői fotó: Bianka és Emánuel

Bianka és Emánuel 2004 nyarán ismerkedtek meg, mialatt Bianka vakációját töltötte itthon. Eleinte egyikőjük sem gondolt tartósabb kapcsolatra, mivel Bianka egyetemen volt Vásárhelyen. A hat éves kapcsolatból végül házasság lett.

„Manó (ma már mindenki így szólítja) annak ellenére, hogy akkor még fiatal - 19 éves - volt úgy tűnt, hogy tudja mit akar, és kitartó volt. Talán naiv volt, hogy azt hitte érdemes kapcsolatot kialakítani, vagy csak talán a makacssága, hogy megmutassa, bizony én kellek neki. Ma már ez nem számít. Három év távkapcsolat után összeköltöztünk Szatmárnémetiben, és három év együttélés után idén összeházasodtunk. Együtt elért eredmények: kitartás a kapcsolatunkért, amint nap mint nap építünk, és a pocimban növekvő kislány, akit már nagyon várunk." - mesélte el Bianka.

















A fotókat a házaspár bocsájtotta rendelkezésünkre

Továbbra is várjuk a jelentkezőket a Lagzifotó-nyereményjátékra!

Hírportálunk nyereményjátékát ifjú házasoknak szánja, olyanoknak, akik idén vagy tavaly kötötték - vagy a  játék lezártáig kötik össze életüket egymással. A fődíj egy mini-nászút, pontosabban egy kényeztető hosszú hétvége a beregdaróci Hét Csillag Üdülő- és Konferencia Központban.

De mit is kell tenni, hogy részt vehessenek a játékban? Részletek ezen a linken.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: