2010-08-20 09:55:56• hírek • Szatmár.ro

Esküvői fotó: Tímea és Zsolt

Bemutatjuk Tímea és Zsolt esküvői fotóit.

"Hat és fél éve ismerkedtünk meg, én akkoriban Kolozsváron éltem, épp kezdtem megszokni az egyetemista életet. Legelőször telefonon beszéltünk. Zsolti egy ismerősét hívta fel, aki épp ott volt nálunk. A háttérben ricsajt hallott, hamar leszűrte, hogy ott sok lány gyűlt össze... és a telefonhoz kérte "azt a mély hangú lányt", vagyis engem.

Emlékszem sokáig elmaradt a találkozás, bár megbeszéltük, de valami mindig közbejött. Végül is szerencsénkre csak összejött az első randi, majd a második, azután már egymáshoz tartoztunk. Szeretem Zsoltiban a végtelen türelmét, a nagy szívét és azt, hogy mindig meg tud nevettetni!  Egy év alatt igazi kis családdá csiszolódtunk, ráadásul most várjuk első gyermekünket, akinek nagyon jó helye lesz köztünk. :)" - mesélte el Tímea.







 






A fotókat a házaspár bocsájtotta rendelkezésünkre.

Továbbra is várjuk a jelentkezőket a Lagzifotó-nyereményjátékra!

Hírportálunk nyereményjátékát ifjú házasoknak szánja, olyanoknak, akik idén vagy tavaly kötötték - vagy a  játék lezártáig kötik össze életüket egymással. A fődíj egy mini-nászút, pontosabban egy kényeztető hosszú hétvége a beregdaróci Hét Csillag Üdülő- és Konferencia Központban.

De mit is kell tenni, hogy részt vehessenek a játékban? Részletek ezen a linken.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: