2010-08-19 12:14:31• hírek • Szatmár.ro

Esküvői fotó: Anita és István

Újabb jelentkező házaspárt mutatunk be olvasóinknak. anita és István tavaly, augusztus 29-án kötöttek házaságot.

"Még a középiskolában kezdődött a kapcsolatunk 2002-ben, ártatlan gyerekszerelemnek indult. Az egyik osztálytársam mutatott be Istinek, aki csapattársa volt az iskola focicsapatában, én pedig abban az időben kosárlabdáztam. Kijártunk egymás meccseire szurkolni és végül a sport hozott össze minket. Kapcsolatunk már az elejétől fogva kiegyensúlyozott volt, alapja az egymás iránti tisztelet és bizalom volt, amit 4 év távkapcsolat sem tudott megingatni, míg én Kolozsváron voltam egyetemen. Egy év együttélés után döntöttünk úgy, hogy örökre egybekötjük sorsunkat és együtt építjük a jövőnket. Isti egy általa készített romantikus vacsora alkalmával tette fel a nagy kérdést. Az egykori gyerekekből, barátok, majd házastársak lettünk. Az esküvő minden apró részletét együtt terveztük meg és sikerült is a megálmodott formába kivitelezni." -mesélte el Anita.

"Közös életünk minden napja ajándék és soha nem unatkozunk egymás mellett, hiszen rengeteg közös programot szervezünk, mivel a feleségem tanár, ezért van gyakorlata benne. Azt hiszem az első perctől ez fogott meg benne: szereti, ha zajlik körülötte az élet. Minden tökéletesen alakult az életünkben, csak egyvalami hiányzik a családi idillhez, de reméljük a gyermekáldásra már nem kell sokat várni." - mondta el István.

















A fotókat a házaspár bocsájtotta rendelkezésünkre.

Továbbra is várjuk a jelentkezőket a Lagzifotó-nyereményjátékra!

Hírportálunk nyereményjátékát ifjú házasoknak szánja, olyanoknak, akik idén vagy tavaly kötötték - vagy a  játék lezártáig kötik össze életüket egymással. A fődíj egy mini-nászút, pontosabban egy kényeztető hosszú hétvége a beregdaróci Hét Csillag Üdülő- és Konferencia Központban.

De mit is kell tenni, hogy részt vehessenek a játékban? Részletek ezen a linken.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: