2008-10-31 10:51:22• hírek • Szatmár.ro

Esküvői fotó: Anetta és Előd

Anetta (28) és Előd (29) szeptember 13-án mondták ki a boldogító igent, több mint három év együttjárás után.

A fiatal pár szerelme bizonyíték arra, hogy a világháló nem csupán információgyűjtésre alkalmas, hanem kapcsolatok kialakítására is. Anetta és Előd interneten keresztül ismerkedtek meg egymással, ám egy héttel a hálózatbeli beszélgetést követően személyesen is találkoztak. Előd akkoriban Székelyudvarhelyen végezte az egyetem mesteri fokozatát, ám Anetta miatt úgy döntött, visszaköltözik Szatmárnémetibe.

-Mivel február 20-án ismerkedtünk meg, számunkra minden hónap huszadika ünnepnek számít. Ezeken a napokon rendszeresen közös programokat szervezünk, legyen szó egy vacsoráról, apró ajándékokról, vagy más figyelmességekről, mi mindenképpen megünnepeljük azt, hogy összehozott bennünket a sors -meséli a boldog feleség.

Közel két év együttjárás után Előd a karácsonyfán rejtette el az eljegyzési gyűrűt, Anetta szerint ez volt a legszebb karácsonyi ajándék, amit valaha is kapott. A szerelmesek idén szeptember 13-án házasodtak össze, nászútjukat Tunéziában töltötték.

A képeket a JULArt fotóstudió munkatársa Jula Ciprian készítette. Tel: 0749-991-275.

Ha szeretné, hogy Önnek, vagy kedves ismerőseinek az esküvői fotói is láthatóak legyenek honlapunkon, kérjük vegye fel a kapcsolatot a rovat szerkesztőjével a 0726-207-753-as telefonszámon, vagy a\n szatmar@szatmar.ro e-mail címen.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: