2008-10-15 18:12:51• hírek • Ferenczi Noémi

Esküvői fotó: Ágota és Lóránd

Ágota (25) és Lóránd (28) két év után házasodtak össze. Esküvőjük augusztus tizenhatodikán volt , Marosvásárhelyen.

Ágota és Lóránd két évvel ezelőtt ismerkedtek meg Marosvásárhelyen a filmfesztiválon. Mivel Ágota marosvásárhelyi, egy ideig távkapcsolatban éltek. Körülbelül egy fél év után azonban úgy döntöttek, összeköltöznek, azóta Szatmárnémeti közös otthonuk lett. Nem okozott nagy meglepetést, amikor az összeköltözés után nem sokkal Lóránd megkérte Ágota kezét.

Augusztus tizenhatodikán a marosvásárhelyi Református Vártemplomban fogadtak örök hűséget egymásnak a fiatalok.

Elmondásuk szerint, mindketten nagyon szeretnek utazni, kirándulni, így amikor idejük engedi, mindig szerveznek egy kis „kiruccanást". Általában vízközeli helyeket választanak uticélul és ha lehet akkor kutyájukat, Betyárt is magukkal viszik.

Mindketten szeretnek társaságba járni, közös barátaikkal szívesen átbeszélgetik a péntek estéket. A két fiatal jól kiegészíti egymást, míg Ágota „amolyan tűzről pattant menyecske", Lóránd nyugodt, néha túl laza.

Az esküvő után nászútra ment az ifjú pár. Uticéljuk természetesen, egy tengerparti üdülőhely volt. A görögországi Kréta szigetén csodálatos napokat töltöttek el. Sajnos, a gyönyörű mézeshetek hamar elteltek, de megígérték egymásnak, hogy minden évben megismétlik más-más uticéllal.

Ha szeretné, hogy Önnek, vagy kedves ismerőseinek az esküvői fotói is láthatóak legyenek honlapunkon, kérjük vegye fel a kapcsolatot a rovat szerkesztőjével a 0726-207-753-as telefonszámon, vagy a\n szatmar@szatmar.ro e-mail címen.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: