2008-10-23 16:32:01• hírek • Parajdi Andrea

Esküvői fotó:Ioana és Ottó

Ezúttal Ioana (28) és Ottó (27) közös történetét osztjuk meg olvasóinkkal, akik július 19-én Nagykárolyban házasodtak össze.

Az ifjú pár körülbelül nyolc évvel ezelőtt ismerkedett meg egymással. Ottó kulcsmásolóként dolgozik, s a fiatal lánnyal éppen a munkahelyén találkozott először. -Ioana bejött hozzánk kulcsot másoltatni, aztán pár nap múlva ismét megjelent, ugyanis a lemásolt zárnyitó először nem működött rendesen. Tulajdonképpen ekkor kezdtünk el beszélgetni, és mivel szimpatikus volt meghívtam egy üdítőre – avat be a megismerkedésük részleteibe az ifjú férj.

Az első találkozást újabb összejövetelek követték, s egy idő után mindkettejükben kialakult az egymás iránti vonzalom. -Azóta szinte elválaszthatatlanok vagyunk. A feleségem úgy csodálatos ahogy van, azon kívül, hogy egymáshoz formálódtunk soha semmilyen szokásunkat nem kellett feladunk a másik miatt. Hét év együttjárás után úgy éreztem itt az ideje, hogy előálljak a nagy kérdéssel. Elvittem Ioanát vacsorázni, aki semmit sem sejtett abból, mire is készülők. A nagy meglepetés után szerencsémre igent mondott -nevet a boldog férj.

Ottó mint mondja számtalan közös emlékkel gazdagodtak az elmúlt évek során, azonban egy apró dolog mindkettejükben örökre nyomot hagyott. -Mindketten imádjuk a szalma krumplit. Amikor legelőszőr készítettük el közösen, Ioana határozottan állította, hogy miután beletesszük a forró olajba a hasábokra vágott burgonyát, csupán egyszer fog felcsapni az olaj. Ehhez képest háromszor csapot. Nem telik el úgy egyetlen „sültkrumpli- készítéses" alkalom sem, hogy ne számolnánk közösen hányszor csap fel az olaj - árulta el Ottó.

A fényképeket Gacsó Kati fényképész bocsátotta rendelkezésünkre. Cím: Nagykároly P-ta 1 Mai Nr.1 telefon:0745828850. E-mail: \n csalogany2000@freemail.hu Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez. Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez. Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez. Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez. Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez.
Ha szeretné, hogy Önnek, vagy kedves ismerőseinek az esküvői fotói is láthatóak legyenek honlapunkon, kérjük vegye fel a kapcsolatot a rovat szerkesztőjével a 0726-207-753-as telefonszámon, vagy a\n szatmar@szatmar.ro Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez. Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez. e-mail címen.

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: