2008-09-19 17:32:01• hírek • Parajdi Andrea

Esküvői fotó: Annamária és Zsolt

Olvasóink Annamáriát (22) és Zsoltot (31) ismerhetik meg ezen a héten, akik május 24-én házasodtak össze Kálmándon.

A fiatal pár Kálmándon ismerkedett meg egy diszkóban négy évvel ezelőtt. A börvelyi fiú ezt követően folyamatosan meglátogatta Annamáriát a munkahelyén egy kálmándi bárban, ahol rendszeresen beszélgettek, s így barátok lettek. Megismerkedésük után egy évnek kellett eltelnie ahhoz, hogy egymásra találjanak. Zsolt egyszerűen Annamária kedvességébe és szépségébe szeretet bele, míg felesége a köztük lévő korkülönbség miatt érezte, hogy párja más mint a mostani fiatalok, akikkel nehéz komolyabban is tervezni.

 

Két év együtt járás után Annamária már várta, hogy Zsolt előáll egy gyűrűvel és megkéri a kezét. -Tavaly Görögországban nyaraltunk, annyira vártam, hogy azon a gyönyörű szép helyen majd megkéri a kezem, de egyszerűen nem tette, így végül idehaza leültünk és megbeszéltük, hogy házasodjunk össze - meséli Annamária. Zsolt csak ennyit fűzött a lánykéréshez: -Számtalanszor elterveztem, hogy na akkor majd most meglepem egy gyűrűvel, de sosem jött össze, mert folyamatos nyomás alatt voltam. Annamária mindig kérdezgette mikor fogod megkérni a kezem, s emiatt sosem tudtam kimondani, hogy hozzám jössz feleségül? - magyarázza Zsolt a füstbe ment lánykérés történetét.

Kapcsolatukat persze nem árnyékolta be a lánykérés hiánya, hiszen mindketten úgy vélik a házasságkötés után sem változott meg semmi közöttük, csupán már nem járnak diszkóba és nem ismerkednek másokkal. Az ifjú pár legközelebbi megvalósításra váró terve a házvásárlás, a családbővítéssel két-három évet még várni szeretnének.

 

A fényképeket Gacsó Kati fényképész bocsátotta rendelkezésünkre. Cím: Nagykároly P-ta 1 Mai Nr.1 telefon:0745828850. E-mail: \n csalogany2000@freemail.hu
Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez. Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez. Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez. Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez. Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez.
Ha szeretné, hogy Önnek, vagy kedves ismerőseinek az esküvői fotói is láthatóak legyenek honlapunkon, kérjük vegye fel a kapcsolatot a rovat szerkesztőjével a 0726-207-753-as telefonszámon, vagy a\n szatmar@szatmar.ro e-mail címen. Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez. Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez.

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: