2014-10-14 16:21:31• hírek • (x)

Eskimo: inverter technológia és mosógépszerelés egy helyen

A 2013 január elsejétől az Európai Unió tagországai csak olyan légkondicionáló berendezéseket gyárthatnak illetve importálhatnak, melyek az inverter technológiát alkalmazzák. Hogy mindez miért lehet fontos Olvasóink számára? Azért, mert az inverter technológiát alkalmazó berendezések nem csak hűtenek, de fűtenek is!

Az a légkondicionáló berendezés tehát, amely csak hűt, lassan a múlté! Az új technológia egészségesebb, gazdaságosabb és a jövőbe mutató. Legnagyobb előnye azonban kétségtelenül az, hogy tulajdonosa mind nyáron, mind télen hasznát veheti.

Az inverter légkondicionálók hőpompával vannak felszerelve, ez teszi lehetővé, hogy mínusz fokokban is fel tudja melegíteni a szobát, a lakást, az irodát vagy a termet. Emellett elektronikus szűrői vannak, amelyek elpusztítják a gépben megtelepedett baktériumokat, amelyek sok kellemetlenséget okozhatnak abban az esetben, ha a hagyományos légkondi nincs kellő képen kitakarítva.

Nem téveszthetjük szem elől a gazdaságosság szempontjait sem: számítások szerint az inverter technológiával felszerelt légkondicionálók akár 30-40%-kal kevesebbet fogyasztanak, mint a hagyományosak. Mindez lehetővé teszi, hogy rövid időn belül megtérüljön az a többletköltség, amelyet a hagyományos berendezéshez képest valamelyest magasabb ára jelent.

„Az inverter technológia lényege, hogy a felszerelt légkondicionáló berendezés immár -5 Celsius fok alatt is fűt. Mindezt biztonságosan és a működtetése olcsóbb, mint az eddig használt technológiák", magyarázta el Nagy Géza. A szatmárnémeti Eskimo kft. vezetője kifejtette, hogy a különböző alternatív energiaforrások (napenergia, szélenergia stb. ) miatt a jövő a villanyáramé lehet, amelynek ára a technika és az alternatív források fejlődése következtében várhatóan kevésbé fog emelkedni hosszú távon.

Az idő pénz, tudjuk az angol közmondásból, ennél is fontosabb tud lenni azonban az a kellemetlenség, amit a hideg fűtetlen szoba okozhat. Mindezt elkerülheti az inverter technológia beszerelésével: alkalmazásához nincs ugyanis szükség semmiféle engedélyre, így időt spórolhat meg.

Az Eskimo azonban nem csak a légkondicionáló berendezések terén, hanem a nagy elektronikus háztartási berendezések javításában is verhetetlen, legyen szó hűtőszekrényekről, mosógépekről, mosogatógépekről. Az Eskimo nem csak kellő szaktudással rendelkezik, de operatív, gyors és pragmatikus is.

Ha többet szeretne megtudni az inverter technológiáról vagy mosógépszerelés, hűtőgépszerelés miatt keresné az Eskimót, hétfőtől szombatig 8-16 óra között hívja a 0261-765838-as, a 0371-107831-es vagy a 0728-924170-es telefonszámokat vagy keresse őket személyesen az Amaci út 36 szám alatttalálható székhelyen. Elérheti továbbá az Eskimót a 0261-765738-as faxszámon vagy az eskimo_sm@yahoo.com e-mail címen is.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: