2016-06-01 14:04:43• hírek • Szatmár.ro

Eseményekben gazdag gyermeknap

Az iskolai táboroknál több mint 360 árva gyermek ünnepelt együtt.

A Maria Alapítvány és a Transilvania Rádió gyermeknap alkalmából színes programot szervezett a gyermekvédelmi igazgatóság védő szárnyai alatt nevelkedő gyerekeknek. A rendezvényen elsősorban hivatásos anyák és gyermekotthonokban nevelkedő kicsik vettek részt, szám szerint 362-en kaptak meghívást erre.

A szervezők egyebek mellett táncos-énekes-verses tehetségkutató vetélkedővel, sportbemutatókkal várták a kicsiket, a rendőrség jóvoltából pedig a gyerekek beülhettek egy rendőrautóba és figyelemmel követhettek egy rendőrkutyás bemutatót is.

A különböző rendezvények között pedig a kicsik és nevelőik hol plédeken pihentek, hol az iskolai táborok területén található játszótér elemein szórakoztak.

A rendezvény szervezői a kicsik ebédjéről is gondoskodtak. Ottjártunkkor csak készült az ebéd, amihez 80 kilogrammnyi krumplit és 1200 darab miccset készítettek elő. És a desszertről sem feledkeztek meg, hiszen egy 40 kilós tortával lepték meg a gyerkőcöket a rendkívüli, első alkalommal megszervezett gyermeknapi ünnepen.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: