2010-01-03 17:01:25• hírek • Parajdi Andrea

Eseménydús évkezdés

Alig telt el három nap a 2010-es évből de már így is kijutott a teendőkből a Szatmár Megyei Sürgősségi Helyzetek Felügyelőségének.

Január elején elég különös a mi vidékünkön arról beszélni, hogy árvízveszély van, ez a jelenség általában a melegebb idő beáltával a hó elolvadásakor szokott fejtörést okozni. A szombati napon két alkalommal is árvíz miatt riasztották a Sürgősségi Helyzetek Felügyelőségét. Az esőzések miatt Szatmárnémetiben a Károlyi út 120 szám alatt vált szükségessé a szakemberek közbelépése, ahol a teljes kertet belepte a víz. A helyszínre kivonult egység két és fél órán keresztül szivattyúzta a felgyülemlett vizet. Ugyancsak szombaton a Sürgősségi Helyzetek Felügyelőségének avasfelsőfalui kirendeltsége is árvízveszély eloszlatása miatt kellett Túrvékonyára kiszálljon.

A szombati nap további eseményeihez tartozik, hogy Szatmárnémetiben a Bolyai út 11 szám alatt egy beragadt ajtót kellett kinyitniuk a tűzoltóknak. Január 3-án, vasárnap a déli órákban ugyancsak ilyen célból hívták őket a Closca sugárút 72 szám alá, ahol egy férfi azért zárkozott be, hogy öngyilkosságot követhessen el. A tűzoltóknak azonban még sikerült megmenteniük a kétségbeesett férfit, akit jelenleg a Szatmár Megyei Kórházban ápolnak.

Az év eleji legnagyobb és legmegrázóbb feladata a Szatmár Megyei Sürgősségi Helyzetek Felügyelőségének kétség kívül a vasárnapra virradó éjszakán Nagykároly és Mezőpetri között történt három áldozatot követelt autóbaleset volt, ahol a roncsok eltávolítása közel két órát igényelt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: