2014-10-18 19:23:46• hírek • Kocsis Zoltán

Esélye sem volt az Olimpiának Temesváron

Fotónk illusztráció
Fotónk illusztráció

Négyből négy vereség, nulla rúgott és hét kapott gól - ezt az „ijesztő" mérleget tudja felmutatni az Olimpia labdarúgócsapata a 2014-2015-ös szezon első kilenc fordulóját követően idegenben. Szombat délelőtt az idei legnagyobb arányú vereséget szenvedték el Cosmin Bodea tanítványai Temesváron: 3-0-ra maradtak alul.

Az Olimpiának momentumai sem voltak a mérkőzésen, az első gólra is csak azért kellett 17 percet várni, mert ennyi időre volt szüksége a Polinak, hogy lendületbe jöjjön. Ekkor Cristian Barbut találta meg egy remek passzal Cristian Boldeát, aki egy formás lövéssel megszerezte a vezetést. A szünetig egyik csapat sem tudott igazán komoly helyzetet kialakítani - amíg a hazaiaknál Henrique okozott némi riadalmat, addig az Olimpia néhány szögletnél nem jutott tovább....

A második félidő gyakorlatilag Henrique góljával kezdődött: a brazil egy remek csellel játszotta magát tisztára, majd a 16-os vonalának közeléből a bal kapufa mellé lőtt. Húsz perccel később pedig már három volt a hazaiak előnye, miután az első gólt előkészítő Barbut is betalált.

A bánságiak győzelme akár nagyobb arányú is lehetett volna, ám Claudiu Belu-Iordache a kapufát találta el, Henrique és Boldea pedig elpuskázta lehetőségeit. A végén aztán az Olimpia mégis szépíthetett volna, ám a már kevéssé koncentráló hazai védők között Daniel Feier nem tudott élni a lehetőséggel.

Újabb vereségével az Olimpia kilenc forduló után megszerzett szégyenteljes 7 pontjával visszaesett a csoport 9. helyére - egyedül a Karánsebest és a Bihar FC-ét előzi meg. A következő fordulóban (október 25, szombat) ráadásul újabb idegenbeli fellépés következik az Olt otthonában.

II. osztály, B csoport, 9. forduló:
Temesvári Poli - Olimpia 3-0
gólok:
Boldea (17.), Henrique (47.), Barbut (68.)
Az Olimpia összeállítása: Anca-Trip - M. Burlacu (Svarczkopf '64), Fl. Muresan, Heil, Iuhas (csk.) - Micas - Gavrilescu, Villand (Laso '54), Bic, D. Muntean - Al. Bostina (Feier '71)
cserék: Şuta - Onicaş, M. Ioniţă, R. Rus

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: