2012-11-11 19:12:55• hírek • Szatmar.ro

Esélye sem volt a Nagyvárad ellen a VSK-nak

fotó: Szatmár.ro archívum
fotó: Szatmár.ro archívum

Esélye sem volt a Szatmárnémeti VSK férfi kézilabdacsapatának a vendég Nagyvárad ellen a másodosztályú bajnokság hatodik fordulójában: a Körös-partiak több mint magabiztos, 32-21-es győzelmet arattak az Ady Endre utcában.

A feljutásra hajtó, eddig mindössze egy vereséget elszenvedő nagyváradiak nem sok kibontakozási lehetőséget engedtek a szatmáriaknak: a VSK 1-0 és 2-1 után már csak futott az eredmény után. Azt is csak tisztes távolból tette, mert negyed óra elteltével 9-3 volt a látogatók előnye. A különbség aztán a félidő végére kilencre dagadt, 17-8-as nagyváradi vezetéssel vonultak pihenni a csapatok.

A második félidőben sem változott sokat a rengeteg hibával tarkított játék képe, Pogyina több nagy védése ellenére sem tudott közelebb kerülni a VSK - amely végül 32-21-es vereséget szenvedett.

Hat forduló után Nicolae Istrate együttese három ponttal a 8. helyen áll, megelőzve a szintén nyolcpontos Nagyszentmiklóst valamint a pont nélküli Besztercét. A B csoport mezőnye az elmúlt héten ráadásul tíz csapatra csökkent, miután anyagi okok miatt az Arad visszalépett.

A VSK a következő fordulóban szabadnapos. Azt követően előbb a Nagybányát fogadja, majd Segesvárra utazik, az utolsó őszi fordulóban pedig ismét meccs nélkül maradt - ekkor kellett volna játszania az Araddal.

A osztály, B csoport, 7. forduló:
Szatmárnémeti VSK-Nagyváradi CSM 21-32 (8-17)
A szatmári gólszerzők:
Chira 7 (1x7), Jurj 7 (2x7), Mateş 2, Ciaca 2, Santeiu 2 (1x7), Albu 1.
Játszott még: Oşvat, Mureşan, Cioroiu (5 védés), Pogyină (9 védés).

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: