2018-11-21 12:20:24• hírek • Szatmár.ro

Esély az életre: jótékonysági Zumba esemény Claudiu Gutu edzővel

Képünk illusztráció
Képünk illusztráció

Meghívót tolmácsolunk a november 24-i Zumba Masterclass eseményre, mely egyben nemes célt is szolgál. A világhírű edző, Claudiu Gutu is ellátogat erre.

A sportrendezvénnyel kapcsolatban Jeromos Andrea és Zob Bianca szervezők szavait idézzük:

 

“A Rotaract Club szatmárnémeti kirendeltségével közösen szeretettel meghívunk az "Esély az életre" jótékonysági rendezvényünkre.

 

A jótékonysági akció keretében a Szatmár Megyei Kórház Újszülött Osztálya számára gyűjtünk adományt. Az egészséges életmód népszerűsítése és a közösségi sportélmény egyszerre nemes célt szolgál a karitatív célkitűzéssel felvértezve.

 

A rendezvény fellépője Románia Zumba oktatóinak és nemzetközi fellépőinek egyik legjobbja, a temesvári Claudiu Gutu. Claudiu egyike annak az öt tehetségnek, akiket a világ Zumba oktatói közül választottak ki, hogy Beto Perezzel táncoljon egy színpadon a világhírű Zumba Convetion-ön Orlandóban, valamint nagyon kedvelt fellépője a világ Zumba eseményeinek.

 

Az elismert edző november 24-én itt lesz velünk, Szatmárnémetiben! Gyere, vegyél részt rendezvényünkön, és ez által segíts, hogy segíthessünk!

 

Helyszín: A Sport Líceum tornaterme, Szatmárnémeti, Kinizsi (Ioan Slavici) utca 54. Szeretettel várunk!”

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: