2016-02-02 12:59:29• hírek • Szatmár.ro

Érzelmi jólét és érzelemkifejezés

A Consult Scolari Egyesület - amely többek között a menedzsment területén tartott képzéseiről is ismert - a februári hónapban, az „Alkotóhely 151 (Atelier 151)" keretében, újabb workshopon való részvételt ajánl eddigi partnereinek és mindazoknak, akik átfogóbban szeretnének megismerkedni a „The Learning Company" keretében tervezett előadásokkal.

Időnként neked is gondot okoz az érzelmek felismerése, megélése, kifejezése és kezelése? Úgy érzed fejlesztésre szorul az érzelmi intelligenciád? Akkor a szervezők téged is várnak az „Érzelmi jólét és érzelemkifejezés" című interaktív előadásra február 10-én, szerdán, 18:00 órai kezdettel a MusiC'at Caffe & Pub-ba (Hám János utca 4. szám).

Az érzelmek kifejezése tanulható. A szervezők célja az érzelemkifejezés fontosságának tudatosítása és személyes kapcsolatainkban való hasznosítása. Az előadás házigazdája Tóth Klára pszichológus, kommunikációs szakértő. Várjuk mindazok jelentkezését, akiknek fontos a személyes érzelmi jólét és az érzelemkifejezés elsajátításának képessége.

Az előadás során nemcsak a közönség kap kiemelt szerepet, hanem a vendégszereplők is. Frumen Gergő, a Szatmárnémeti Északi Színház Harag György Társulatának művésze, Varga Monica és Blaga Lehel, a Passion 4 Salsa Tánciskola táncospárja, valamint Erdei Máté, az Aurel Popp Zene- és Képzőművészeti Líceum XI. osztályos tanulójának grafikái.

Együttműködő partnerek: MusiC'at Caffe & Pub, Passion 4 Salsa Tánciskola.

Médiapartner: Szatmár.ro

Jelentkezni a 0261-710-513-as telefonszámon lehet. További részletek a mirela.iank@consultscolari.ro e-mail címen igényelhetők.

Merj érezni!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: