2009-07-25 20:17:06• hírek • Gozner Gertrud

Értékeld az életet

Az autista gyermekekkel foglalkozó Szent Benedek Egyesület Értékeld az életét címen hirdette meg meg az előadást, amelynek keretén belül tánc-, és énekelőadásokkal szórakoztatták a segítő szándékú közönséget.

Szombaton, július 25-én 18 órakor jótékonysági előadóestre került sor a G. M. Zamfirescu Művelődési Házban. A fiatal zenei tehetségeket felvonultató rendezvény célja az autista gyermekek megsegítése volt.

Fellépett többek között Cserey Csaba közreműködésével a Black & White hip hop tánccsoport, Andrea Lenak, Carla Lucaci énekesek, a Zynky & Dolphin, a nagykárolyi k.o.p.o & Csap, McD3mO, Dj Lici, és számos meglepetés vendég. A belépő egy jelképes összegbe, három lejbe került amit az előadók az autista gyerekekkel foglalkozó központnak ajánlanak fel.

A Szent Benedek Egyesületet az autizmussal küszködő fiatalok fejlesztésére, tanítására hozták létre. Ezek a fiatalok többnyire hét éven felüliek, és korábban a Caritas keretén belül működő Szent József rehabilitációs központ gondoskodott róluk. 2005 szeptemberétől jött létre az egyesület, amely akkor 12 tagot számlált. Jelen pillanatban összesen 37 tagjuk van. A központ keretén belül hat csoport működik, mindegyik 31 gyermekkel, akiknek életkora 3 és 15 év között van.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: