2005-10-03 08:33:41• hírek • Szatmár.ro

Erotikus kisugárzás!

22100320051666666666.jpgVajon mennyire hatásos az erotikus kisugárzásuk és vajon hogyan változtathatnak rajta?

Erotika Teszt csak nőknek

Ebből a tesztből megtudhatja, mennyire erotikus asszony Ön. Válaszoljon az alábbi kérdésekre! Ha igennel válaszol, tegyen egy +(plusz) jelet, ha nemmel, akkor egy –(mínusz) jelet a kérdés mellé.

1. Sokan úgy vélekednek, hogy rendkívül nőies tulajdonság, ha valaki nem másítja meg a véleményét.

2. Ön is a saját lakásában élvezi legjobban a szexet?

3. Egy közös fürdőzés a fürdőkádban különösen gyengéd hangulatba ringatja Önt?

4. Vannak, akik akkor élvezik igazán a szexet, ha úgy tör rájuk, mint egy nyári zápor. Ön is ezek, közé tartozik?

5. Ha a szomszéd lakásból gyönyörteli nyöszörgéseket hall, megfordul-e a fejében, hogy az illető hölgy csak megjátssza magát?

6. Nincs az a szenvedélyes vágy, ami megakadályozhatná Önt abban, hogy partnerét szeretkezés előtt a zuhany alá küldje?

7. Megérti azokat a nőket, akik noha nem mazochisták, mégis örömmel veszik, ha olykor elpaskolják őket?

8. Szereti, ha partnere olykor végigszimatolja?

9. Előfordult már Önnel, hogy napokon, sőt heteken keresztül beletemetkezett a munkájába, és teljesen megfeledkezett szexről?

10. Hideg zuhanyként hatna Önre, ha egy ígéretes este küszöbén az ital hatására partnere modortalanul kezdene viselkedni?

11. Súlyos csapásként érné Önt, ha partnerének egy egészségügyi probléma miatt néhány hónapra meg kellene magát tartóztatnia szextől?

12. Többnyire a partnere a kezdeményező fél?

13. Vannak akik legszívesebben reflektorfényben szeretkeznének, míg mások a tompított fényt részesítik előnyben, esetleg a hangulatos vörös fényt. Sokan viszont sötétben szeretnek ölelkezni. Ön is ez utóbbiak, közé tartozik?

14. Alaposan lehűtené Önt, ha partnerével egy csodálatos utazás alkalmával csak egy kopott nem túl tiszta hotelszobát találnának?

15. Többet nyújt partnerének, mint ő Önnek?

Sorszám Válasz Sorszám Válasz
1 Nem 9 Igen
2 Igen 10 Igen
3 Igen 11 Nem
4 Nem 12 Igen
5 Igen 13 Igen
6 Igen 14 Igen
7 Igen 15 Igen
8 Igen
Pontszám összesen:

Értelmezés

10 vagy több pont: Ön csak akkor képes érzéki, szenvedélyes szerelemre, ha minden klappol . igényes, és szereti , ha minden olajozottan megy . Ha rendezetlenség vagy érzelmi zűrzavar fenyegeti, inkább lemond a legcsodálatosabbnak ígérkező élményről is. Első benyomásra nem tűnik túlzottan érzékinek, de aha partnere elég türelmes, és képes Önnek biztonságérzetet adni, előcsalogathatja az Önben rejtőző erotikát. Egy intelligens férfi pedig kifejezetten pezsdítően hat érzékeire. Olykor bizony egy szellemes, szórakoztató csevegést sokkal izgalmasabbnak talál, mint egy szerelmi előjátékot. Igényes, és megválogatja, hogy kivel osztja meg az ágyát. Ha sikerül feloldódnia, rendkívül odaadó szertő.

9 vagy kevesebb pont: legszívesebben letagadná, mennyire szűzies. Akkor sem esik kétségbe, ha partnerkapcsolatából elillan az érzékiség. Ám ha egyszer mégis úgy érzi, hogy valami nem stimmel. Asz életben, igyekezzék megfogadni a következő tanácsokat.

1 Mindenekelőtt hozza rendbe a szerelmi életét, és próbáljon meg kikerülni erotikus passzivitásából! Szépítse ki magát, és érezze át, milyen jó dolog nőnek lenni.

2 Szerelmeskedés közben soha ne tegyen meg semmi olyasmit, amit kellemetlennek érez vagy erkölcstelennek tart, így elkerülheti az utólagos lelkiismerete furdalást!

3 Amire szüksége van, azt mindenképpen meg kell kapnia a szerelemben! A hosszantartó hiányérzet is szexuális fásultsághoz vezet.


 Erotika teszt csak férfiaknak

Milyen egy szexis férfi, akit bámulnak a nők, aki után titkon epekednek, és akiért annyi sóhaj szakad fel a hölgyek kebléből? Milyen egy ízig-vérig „hím” akin oly szívesen elidőz a nők tekintete? Miben áll a férfiak varázsa? Szépségükben, tiszteletet parancsoló megjelenésükben, eleganciájukban, izmaik méretében? Bármenyire is meglepő, a nőknek csak elenyésző hányadát ejti bámulatba egy tökéletes felépítésű izompacsírta.

Ami pedig a „dojuanokat” illeti, hatalmukat szintén csak az asszonyok egy szűk köre fölött gyakorolhatják. Egy szó mint száz, a férfiaknak bizony bele kell törődniük, hogy manapság már nem gyakorolnak olyan ellenállhatatlan hatást a modern nőkre, mint hajdanán.


A mai asszonyok szerint aligha van szoros összefüggés egy férfi megjelenése és vonzereje között. Napjaink férfiideálja egy igen nehezen körülírható típus: az elsősorban magabiztos, ugyanakkor bizalmat gerjesztő hím, aki híján van a férfigőgnek. Inkább emberi, semmint férfiúi erények alapján nyerik el a dobogós helyezést. Az alábbi teszt arra ad választ, vajon Ön mennyire vonzó a nők szemében. Karikázza bee azoknak az állításoknak a sorszámát, amelyek jellemzőek Önre.

1. Olykor megengedek egy-egy merészebb tréfát nők jelenlétében.

2. Vonzónak találom önmagam

3. Több hobbim van

4. Kihívásnak érzem, ha egy nő már az első alkalommal a batárságába fogad.

5. Vidám fickónak tartanak.

6. Olykor bizony megjátszom a kemény legényt.

7. Rendszeresen edzem a testem.

8. Szeretek a nők társaságában tartózkodni.

9. Akkor is ügyelek a vonalaimra, ha emiatt le kell mondanom néhány pohár borról, egy –egy korsó sörről vagy kedvenc konyakomról.

10. Utálom a butuska, gyermekded nőket, akiknek semmi mondanivalójuk nincs.

11. Nem szeretem azokat a nőket, akik az első jöttmentnek kiteregetik az életüket.

12. Ellenszenvesnek találom a piperkőc férfiakat.

13. Untatnak a kalandra leső nők.

14. Rövid hajat viselek.

15. Nemcsak a szexet keresem a nőkben.

16. Képes vagyok türelmesen végighallgatni az embereket.

17. Csodálom, az ápol és csinosan öltözködő nőket.

18. Egyenesen a nők szemébe nézek.

19. Szívesen lapozgatok valamilyen pikáns férfimagazint, ha a kezem ügyébe kerül.

20. Úgy vélem, a szakáll igen vonzó a nők szemében.

Kiértékelés: minden bekarikázott válasza ér 1 pontot.

Értelmezés:

1-6 pont: Ön nem túlságosan kápráztatja el a hölgyeket bizonytalan tétova viselkedésével. Úgy tűnik ,, híján van az önbizalomnak ,s ezért olyan benyomást kelt, mintha azt sem tudná, hogy valójában kicsoda és mit akar?

Nők társaságában kényelmetlenül feszeng, és mielőtt megszólalna vagy tettekre szánná el magát, azon iparkodik, hogy kitalálja, mit is várnak Öntől. Miért gondolja , hogy feltétlenül nagyobb tetszést arat, ha azt mondja amit Ön szerint a nők hallani akarnak . és úgy viselkedik, ahogyan elvárják Öntől?


Túl kritikusan szemléli önmagát, és túlságosan nagy jelentőséget tulajdonít azoknak a jellemvonásoknak, amelyekről azt hiszi, hogy hiányoznak Önből. Nyilván, valóban vannak hiányosságai, ám minden gyengeségünk ellensúlyozható valamivel. Gondoljon csak Napóleonra, aki bizony mindannak híján volt, amit napjainkban a szó szoros értelmében férfiasnak nevezünk! De felidézheti korunk férfibálványának, Schwarzeneggernek az arcvonásait is.! S ha ez is kevés, menjen el a moziba és nézze meg az ellenállhatatlan Woody Allen valamelyik filmjét! Hátha rájön a trükkjére!

7-13 pont: Ön igazi nőcsábász pózban tetszeleg önmaga előtt. Ha egy kissé megerőlteti magát, valóban képes odafigyelni a nőkre, ám viselkedéséből hiányzik a természetesség. Vagy túlzásba viszi a dolgot, és apait-anyait bedob, vagy semmibe veszi a nőket. Olykor született csábítót adja máskor, viszont fárasztja a széptevés. Hamar ráun azokra a nőkre akikkel néhány perc alatt sikerül elhitetnie, hogy egy igazi „szexis” férfi társaságát élvezik. Az illúzió hamar szertefoszlik, hiszen amint megízleli a sikert, máris azokon a nőkön jár az esze, akiknek még nem tálalta fel ugyanezeket a fád szólamokat. Jóllehet akadnak, akik beveszik ezt a maszlagot, Ön mégis elégedetlen önmagával. Jogosan, hiszen mégsem ér e l valódi sikereket, legalábbis Önt nem elégítik ki a győzelmei. Ön túl sokat tud vagy talán csak hiszi, hogy a tárgykör minden fortélya a kisujjában van.

14-20 pont: férfitársai joggal irigykedhetnek Önre. Anélkül, hogy el volna telve önmagával, és mindent szexuális vonzerejére építene, rendkívül i hatást gyakorol a nőkre. Önbizalma az egyik leghatásosabb fegyvere. A nők szemében Ön a lehető legvonzóbb férfi, még ha megjelenése esetleg ellentmond is ennek. Miben rejlik a varázserejének a titka? Talán csupán abban, hogy jól érzi magát a bőrében, természetesen viselkedik, nem tesz erőfeszítéseket, hogy intelligensebbnek és felsőbbrendűbbnek tűnjék a nőknél, s nem úgy pillant rájuk, mintha a tekintetével nyomban le akarná vetkőztetni őket. Ön diszkréten, finoman jelzi a szándékait, ezért üzenetei mindig célba találnak. És ami a legfőbb, jól érzi magát a nők társaságában, függetlenül éveik számától. Bájaikra és korukra való tekintet nélkül őszinte figyelemmel és megértéssel fordul feléjük, ha kell bátorítja, ha kell megérti őket.
Filemon

Harmonet.hu 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: