2011-06-11 17:26:12• hírek • Póti Orsolya

Erotikus autómosás a DragRacingen

A gyorsulási verseny és a szép autók mellett még számtalan izgalmas percet tartogatott a szombati Chevrolet DragRacing, főként a férfiak számára. Négy gyönyörű hölgy mindent bevetett azért, hogy feledhetetlen élményt nyújtson: az új Chevrolet Aveo szebb lett mint valaha egy alapos erotikus-mosás után.

A délutáni órákban egyre többen lepték el a szatmári repteret, bizonyára senki sem akarta kihagyni az rendezvény egyik fénypontját, az erotikus autómosó showt.

A lányok ugyan kissé megvárakoztatták a közönséget, de nem hiába, hiszen mindent bevetettek azért, hogy lenyűgözzék csodálóikat, és hogy fényesre mossák az új Chevrolet Aveot. 

Az erotikus autómosás előtt  rövidnadrágos lányok táncoltak a Joy Beachen a habok között, majd elérkezett a várva várt pillanat. Volt néhány szerencsés, aki beülhetett a tisztításra váró autóba, és az ablakból nézhette az autómosó hölgyeket.

Míg egyesek azon fáradoztak, hogy lencsevégre kapják a négy szexi lányt, mások arra buzdították őket, hogy dobják le azt a fölösleges melltartót. És meg is tették... Aki lemaradt volna minderről, íme néhány fotó.











Képgaléria:


 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: