2011-02-21 16:12:47• hírek • Szatmár.ro

Erőszakmentesség az iskolákban

A Szatmár Megyei Tanfelügyelőség szervezésében erőszakmentes kampányt szerveznek az iskolákban.

Sajnos gyakori jelenség a diákság körében az erőszak, mely nagymértékben befolyásolja mindennapjaikat, hiszen ezekben az években a legtöbb időt a tanintézeteikben töltik el. A legtöbbet az erőszak visszaszorításáért maga a diákság tehet.
Ezért „Le az iskolán belüli erőszakkal!" címmel február 21-25. között idén is megrendezi a Szatmár Megyei Tanfelügyelőség erőszak elleni kampányát.

A program megnyitójára hétfőn délután fél háromtól került sor az intézmény multimédia termében, ahol ismertették a hét programját.

Az elkövetkező napokban a megye tanintézményeiben különböző rendezvényekre kerül sor. Így például a diákok szórólapokat osztogatnak majd az erőszakmentességre hívva fel a figyelmet, csoportos beszélgetéseket szerveznek, a tanulók pedig plakátokat, posztereket, informatív anyagokat készítenek, hogy felhívják a figyelmet az erőszakmentességre, és a „szolidaritás stafétája" is körbejárja az iskolákat, agresszió ellenes üzenetet közvetítve.

Csütörtökön workshopot rendeznek a témában, szintén a tanfelügyelőség multimédia termében, a kampány pedig pénteken délután egy órakor ugyanitt zárul.
Az iskolán belüli erőszakmentes hét a Szatmár Megyei Tanfelügyelőség, a Megyei Oktatási Erőforrás és Felügyeleti Központ közreműködésével, valamint a Megyei Rendőrfelügyelőség segítségével jön létre.


Az iskolai erőszak ellen indult kampány
Az iskolai erőszak ellen indult kampány


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: