2010-02-05 15:42:56• hírek • Szatmar.ro

Erősít a Steaua, a Dinamo és a Temesvár

A katonacsapat védőt, a többiek középpályást igazoltak.

Bár Nyugat-Európában február 1.-jével véget ért a téli átigazolási időszak, mindez a keleti részekre, így Romániára nézve nem érvényes, így a csapatok még javában igazolhatnak a tavaszi szezon két hét múlva esedékes rajtjáig.

Ezt kihasználva, a rekordbajnok és a tabellát a Kolozsvári CFR-el holtversenyben vezető Steaua nyárig kölcsönvette a ciprusi Szteliosz Parpaszt. A 24 esztendős középső védő az AEL Limasszol csapatától érkezik ingyen, a katonacsapatnak nyáron 100.000 euró körüli összeget kell majd fizetnie érte, ha végleg meg akarja szerezni. Ionut Rada és Sorin Ghionea távozása után a csapatnak feltétlenül szüksége van még egy középső védőre, ennek ellenére óvatosan kell bánni a kijelentéssel, hogy az üzlet megköttetett, mivel a Ghencea háza táján gyorsan változnak a dolgot.

Holtbiztos viszont, hogy a Temesvár megszerezte a szlovák Slovan Bratislava 29 éves támadó középpályását, Jan Kozakot (fotó). A 19-szeres szlovák válogatott komoly tapasztalattal bír, mivel külföldön megfordult már a belga Lokeren, az angol West Bromwich és a cseh Slavia Prága csapataiban, míg az Artmedia Petrzalkával 2003-ban szerepelt a Bajnokok Ligájában is. Ő két évre kötelezte el magát a bánságiakhoz.

Végezetül pedig megérkezett a Dinamo törökországi edzőtáborába a 22 éves brazil Leonardo Henrique Veloso. A bal oldali középpályás az elmúlt két évet a holland élvonalbeli WillemII csapatánál töltötte, ahol 40 bajnokin lépett pályára, ám egyetlen gólt sem szerzett.

Az, hogy Kozakért és Leonardóért mennyit fizetett a két klub, teljesen homály fedi.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: