2014-09-25 09:12:32• hírek • Blikk.hu

Erős Antónia 43 évesen ábrándozik a szülésről

A RTL Klub híradósa, Erős Antónia ritkán jelenik meg sajtótájékoztatókon, de szerdán mégis kivételt tett. Ennek az volt az oka, hogy az egyik cég felmérést készített a gyerekvállalás nehézségeiről.

Kiderült, hogy a magyarok több mint negyede egyetlen gyerek felnevelését sem tudná finanszírozni, a 30 év alattiak egyötöde pedig egyáltalán nem tervez családalapítást. A tévés többek között ezzel kapcsolatban fejtette ki a véleményét.

- A mai harmincévesek egy része még otthon él a szüleivel. Nehezen költöznek el, de ez nem is csoda, mert mégis hova mehetnének?! Egy átlag pár keres havi nettó 120 ezer forintot, amelyből az albérlet kifizetése után szinte semmi sem marad. Gyerekvállalásra sokan még gondolni sem mernek. Az én nővérem például 21 évesen szült, fiatal volt, és az anyukánk is az volt. Tudott segíteni mindenben, akkor ugyanis annyi idős volt, mint most én - vetette fel Antónia, aki bevallotta azt is, hogy sokan karrieristának gondolták korábban, mert 38 éves kora előtt nem született gyereke.

- Szó nem volt erről, csak jó sokára jutottunk oda a férjemmel, hogy gyereket vállaljunk. Meg kellett várnunk azt a pillanatot, amikor mindketten igazán akarjuk. Nem tagadom, volt olyan, hogy ő szerette volna és én nem, majd fordítva - mondta a tévés, aki párjával együtt próbálta úgy alakítani az életét, hogy minél több időt tölthessenek négyesben. De még így is előfordul, hogy a sok elfoglaltság miatt bébiszitter is vigyáz az ikrekre, Matyira és Szonjára.

Olvassa tovább a cikket a Blikk.hu portálon!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# koronavírus # baleset # helyhatósági2020 # hétvégiinterjú # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: