2011-10-06 18:57:16• hírek • Szatmár.ro

Érmet szereztek a tőrözők Bukarestben

Bukarestben a 15 év alatti tőrözők, Szatmáron a párbajtőrözők vívtak.

Sikeresen szerepeltek a szatmári fiúk a Bukarestben zajló U15-ös korosztály számára kiírt országos tőr bajnokságon, a Sportklub öt sportolója közül Sebastian Flucus bronzérmet szerzett. A többiek is jól szerepeltek: Bodó Benjámin a 6., Aldea Iulian a 8., Dan Catalin a 11., Bartók Alpár pedig a 12. helyen zárt. Bukarestben pénteken is folytatódik a verseny: a Lengyel Éva, File Attila és Izsáki Arnold által edzett fiúk a csapatversenyben lépnek pástra, szombaton és vasárnap pedig a lányoké lesz a főszerep. A résztvevő lányok illetve a csapat összeállítása: Varga Anett, Löchli Evelin, Erdei Réka, Adriana Haidu és Alexandra Lazin.

A Csipler Sándor Vívóteremben Nagy Lehel és Csiszár Ferenc fiai léptek pástra az országos bajnokságon. A legjobban Szép Márton szerepelt, ő ötödik lett a 28 fős mezőnyben. A többiek közül Szilágyi Péter a 11., Kató Zoltán a 16., Zay Attila pedig a 19. pozícióban végzett.

„A verseny előtt is arra számítottunk, hogy valaki bejut a nyolcas döntőbe, Szépnek ez sikerült, a négy közé már nem, pedig egy időben még vezetett is ellenfelével szemben. Egy érem szép lett volna, de végül is ez a reális eredmény. Bízunk abban, hogy a csapatban összejön a dobogós hely" - nyilatkozta Nagy Lehel edző.

Nagy Lehel, Csiszár Ferenc és a fiúk

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: