2013-06-06 17:32:27• hírek • Szatmár.ro

Érmet szerezhetnek a Sportlici röplabdás lányai

Szatmárnémetiben rendezik az országos diákolimpia  döntő tornáját röplabdában. Nyolc csapat harcol az első helyért.

Szatmárnémetiben a Sportlíceum Ady Endre utcai sporttermében illetve a Kinizsi (Ioan Slavici) utcai Gyurkán György  sportteremben rendezik meg az országos diákolimpia döntő tornáját. A megmérettetés péntek délelőtt veszi kezdetét és a tervek szerint vasárnap, a 13 órakor megtartott díjátadó ünnepséggel fejeződik be. A nyolc csapatos tornán két négyes csoportban zajlik majd kezdetben a küzdelem. Pénteken 9-tól rendezik az első fordulót, 15 órától pedig a másodikat. Szombat délelőtt következik a harmadik forduló, 15 órától pedig már az elődöntőkre kerül sor. A döntő meccseket - kisdöntőt és a finálét - vasárnap 9 órátül fogják játszani.

- Optimistán várjuk a megmérettetést, és az erőviszonyok alapján nekünk is van esélyünk egy dobogós hely megszerzésére. Egyértelmű favoritot nem tudnék kiemelni, de talán a marosvásárhelyieknek adnám a legtöbb esélyt. Ott van még Ramnicu Valcea és Piatra Neamt is, és persze mi is -mondta Ovidiu Groza, a röplabdás lányok edzője.

A résztvevő csapatok:
Szatmárnémeti Sportlíceum, Anghel Saligny Technikai Kollégium (Bukarest), Nicolae Titulescu Technikai Kollégium (Medgidia), Mihai Eminescu Líceum (Marosvásárhely), Piatra Neamt-i LPS, Mihai Viteazul Nemzeti Kollégium (Ploiesti), Iulia Hasdeu Nemzeti Kollégium (Lugos), Mircea cel Batran Nemzeti Kollégium (Ramnicu Valcea).

A Szatmárnémeti Sportlíceum együttese:
Hebe Patricia, Pop Nikoletta, Misca Alexandra (csapatkapitány), Vajda Beáta, Mocar Denisa, Adamcsik Henrietta, Molnar Alexandra, Matei Adriana. Edzők: Ovidiu Groza és Adrian Pricop.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: