2011-06-16 18:34:36• hírek • Szatmar.ro

Mérsékelt eredmény a B-csapattal

Nem indult valami fényesen a Román Kupáért folyó küzdelem a Szatmárnémeti Sportklub női tőrcsapata számára: az Ardeleanu Zsuzsa, Simona Surducan és Dan Suta edzette kvartett legjobb eredménye egy hetedik hely lett.

Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a temesvári viadal már akkor rosszul kezdődött, amikor még pástra se léptek a lányok: három szatmári leány személyes okok miatt el sem utazott a Bánságba. Bianca Curteanu Marosvásárhelyen a színművészeti főiskola vizsgáira készül, Nona Silaghi Kolozsváron az államvizsgáját készíti elő, míg Décsei Patrícia mandulája begyulladt.

Így a Sportklub gyakorlatilag csupa utánpótláskorú versenyzővel nevezett a Román Kupára, akik közül a legjobb eredményt a 17 éves Magyar Petra érte el: ő a hetedik helyet szerezte meg. A mindössze 15 éves Varga Anett és a nála egy évvel idősebb Bujer Regina a 14. helyen végzett, míg a 18 esztendős Petrisor Evelin a 19. pozícióban zárta a versenyt.

A viadalt egyébként Cristina Ghita (Steaua) nyerte Andreea Andrei (Dinamo) és Branzea Daniela (Steaua) előtt.

A Bega-parti városban pénteken a nők csapatversenyét rendezik meg, az öt együttest felvonultató mezőnyben a Sportklub a négy közé jutásért a temesváriakkal mérkőzik.

Szombaton és vasárnap a férfiak egyéni illetve csapatküzdelmeit rendezik meg.

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: