2018-06-04 06:36:04• hírek • Szatmár.ro

Érkezik a 2018-as Családi Hétvége képekben

Idén is koncertekkel, jó hangulatban zárult a Családi Hétvége. Vasárnap délután ismét megtelt a Kossuth-kert, a harmadik napon sem maradtunk programok nélkül, a Biebers pedig egyenesen megkoronázta az elmúlt háromnapos eseménysorozatot.

Vasárnap délután több magyarországi együttes is szórakoztatta a közönséget. A Kossuth-kertben felállított színpadon köszönthettük többek között a legendás 100 Folk Celsiust, a tomboló Animal Cannibalst, és persze a fiatalok nagy kedvencét, a Puskás Peti vezette The Bieberst, akik - az ígéretünhöz híven - össze is törték a tini szíveket.. mit tini szíveket?! A tomboló nagyszülőkét is! Olyan fergeteges hangulatot kerekített a fiatalokból álló banda, hogy még az idősebb korosztály is elhagyta a gátlásosságát és táncra perdült. 


Aki nem volt ott, legközelebb feltétlen látogasson el valamelyik koncertjükre, mert ezek a fiúk igazán értenek ahhoz, hogyan is kell egy megszeppent, elvárásokkal teli, a színpadtól több tíz méterre álldogáló, szatmári közönségből is kihozni a bulik ászát. Mi ott voltunk: tanúsíthatjuk! Cikkünk végén rövid videóval is kedveskedünk olvasóinknak, hogy közelebb érezzék magukhoz az élményt, esetleg kedvet kapjanak a soron következő programokhoz. 


A szórakozás nagyjából 22.00-ig tartott, a fiúk többszöri visszatapsolás után csak letették a lantot és tovább indultak. A közönség lassan szétoszlott, hivatalosan is véget ért a sokaknak izgalmakban és meglepetésekben bővelkedő program. 


A délután folyamán persze mindenki jóllakott még utoljára a különféle sültekkel, büfé ételekkel, édességekkel, kürtős kaláccsal és lángossal, biztosítva az ízeket a következő alkalomig, de a sörsátorok és persze a borsziget is kiválóan teljesített érdeklődés szempontjából. A gyerekek egészen biztosan élvezték a kézműves foglalkozásokat és versenyeket, rengeteg érdekességet sajátíthattak el és bebizonyíthatták azt is, hogy a lelkesedésnek még a néha borús, esős idő sem állhat az útjába. 


Persze az egyedülálló buborékparádét és a Kossuth-kertig tartó felvonulást se felejtsük el megemlíteni, hiszen a szervezők mindent beleadtak annak érdekében, hogy emlékezetes pillanatokat szerezzenek a közönségnek.


Mi mást is mondhatnánk? Jövőre újra találkozunk! Te ott leszel? 


 

Galéria:
Hozzászólás:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# ballagók2020 # koronavírus # baleset # helyhatósági2020 # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: