2007-01-02 15:16:22• hírek • Szatmar.ro

Samsung mobil, kimondottan nőknek

 Az E570 "Nők élete" menüpontjában olyan funkciók találhatóak, mint a kalóriaszámlálás.

A Samsung Electronics  új divattelefont mutatott be, az SGH-E570-et, kifejezetten a női vásárlók igényeire tervezve. Az Aqua S mobilkészülék a májusban beharangozott és a hölgy vásárlók körében nagy sikert aratott SGH-530-as készülék utódja.

 Az E570 nem csupán kifinomult külsejével nyeri el a hölgyek tetszését, de speciális funkciói is mind a nők mindennapjait igyekszenek segíteni. A „Nők élete” menüpontban olyan egyedi funkciók találhatóak, mint a kalóriaszámlálás vagy az illatpárosító, amely bemutatja a hölgyeknek készült legújabb parfümök kínálatát. Szintén hasznos funkcióként, a magasság és súly megadásával, valamint a kalóriaszámlálóval kiszámítható, hogy az aznap megtett lépésekkel mennyi kalóriát égetett el a szervezet. Az adatok eltárolásával akár hetekkel későbbi értékekkel is összevethetjük a frissen mért kalóriaszámokat. Más funkciók pedig lehetővé teszik, hogy a hölgyek hatékonyan vezessék a különböző egészségügyi adataikat is.

Az E570 mobiltelefon egyenletesen kerek formája mellett, a hátlapon egy rendkívül művészi motívummal kedveskedik a vásárlóknak. Az 1,3 megapixeles kamera, a Bluetooth, az MP3 lejátszó, valamint a videokamera pedig a nők által kedvelt tudással ruházzák fel a készüléket. 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: