2017-10-10 08:40:29• hírek • (x)

Érezd magad biztonságban: válaszd a Beta Securityt

Személyi- és vagyonvédelem esetében is a legjobb, ha profikra bízod a munkát.

Fontos számodra a biztonság? Szeretnéd házadat, lakásodat vagy éppen saját magadat biztonságban tudni? A megye legnagyobb biztonsági cége, a Beta Security széles körű szolgáltatásokkal áll mindazok rendelkezésére, akik a feltett kérdések bármelyikére igennel válaszoltak. A cég az elmúlt évek során számos területen bizonyította profizmusát, megbízhatóságát, kezdve a biztonsági rendszerek tervezésétől és beszerelésétől egészen a személyi védelemig.

De vegyük sorra, miben segíthetnek, ha ingatlanunkat és benne értékeinket, szeretteinket szeretnénk biztonságban tudni! A Beta Security szakemberei megtervezik a ház biztonsági rendszerét, odafigyelve a térfigyelő-kamerák elhelyezésétől kezdve a riasztók működéséig minden apró részletre. Sőt, tűzriasztó rendszerek tervezésével és kivitelezésével is megbízhatod őket.

Ha pedig riasztás van, a Beta Security munkatársai azonnal a helyszínre sietnek. Az biztos, hogy megszámlálni sem lehet, hány esetben akadályoztak meg betöréseket a betás fiúk.

A vállalkozás nagy tapasztalattal rendelkezk a rendfenntartásban is, különböző rendezvényeken. A sok bevethető munkatársnak köszönhetően igazán nagy rendezvényeken is garantálni tudják a rendet, biztonságot. Érdekesség, hogy igény esetén akár testőrt is tudnak biztosítani abban az esetben, ha valaki nem érzi biztonságban magát. Mint megtudtuk: az ilyen felkérés ritka, de ha igény van rá, azt is gond nélkül, professzionális módon tudják teljesíteni.

Amennyiben biztonsági szolgáltatásokra van szükséged, vagy kérdéseid lennének ezek kapcsán, írj a contact@beta-security.ro email címre vagy hívd a 0261-877-172-es telefonszámot.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: