2012-07-24 15:34:46• hírek • Szatmár.ro

Éremre hajtanak a strandröplabdázók

Raluca Rovas és Pop Nikoletta mostanság igen sűrűen lép homokra a különböző versenyeken.

Az Ovidiu Groza által edzett páros Bukarestben és Nagyváradon nyert a közelmúltban két juniorviadalt, a váradi felnőttversenyen pedig negyedikek lettek. De az elmúlt időszak legjobb eredményeként az országos juniorbajnokságban Mamaián megszerzett aranyérmet emlegetik, akkor 16 csapat közül lett első a Szatmárnémeti Sportlíceum strandröplabdázó párosa.

Ez a győzelem pedig feljogosította őket, hogy elinduljanak a Resicabányán csütörtökön kezdődő U20-as Balkán-bajnokságon, melyen Románia, mint a versenyt rendező ország, három csapattal indul. A teljes mezőny nyolc csapatból áll.

„Az esély megvan az éremszerzésre, ugyanakkor ne feledjük, hogy ők ebben a korosztályban még két évig indulhatnak" - jegyezte meg Ovidiu Groza.

Az U20-as Balkán-bajnokságon legutóbb két éve született szatmári siker, akkor Lavinia Tataran a nagyváradi Bercea Dianával az oldalán a dobogó harmadik fokára állhatott fel. Aranyérem még régebben született, öt évvel ezelőtt a Tătăran, Laura Sabău kettős szerzett országos bajnoki címet a Sportlíceumnak, akkor a kadett korosztályban.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: