2007-04-28 18:01:05• hírek • Tamás Jakab

Érem nélkül a tőrözők

 Szombaton a tőrözők léptek pástra a Szatmárnémetiben rendezett Románia Kupán.

 

 

Egy egész heten át zajlottak Szatmárnémeti városában a Románia Kupa küzdelmei a különböző vívó nemekben. Szombaton a tőrözők léptek pástra reggel kilenc órai kezdettel. A viadalon sok versenyző vett részt, számuk meghaladta a negyvenet is, ennek köszönhetően még délután 3 órakor is vívtak az ellenfelek.

A Szatmárnémeti SK-nak sajnos nem sikerült érmet szereznie. A dobogóra három Steauás sportoló állhatott fel, az első helyezett Dărăban Radu, a második Săliscan Virgil, míg a harmadik Dan Christian lett. A helyiek közül Trenea Caius a 6., Moisa ioan 7., Túzhányi Geráld a 9., Pop Ovidiu 10., Izsáki Arnold 11., Balos Vlad 14., míg Kostyuk levente a 15. helyett szerezte meg.

Lengyel Éva edző a Szatmár.ro-nak elmondta, előzőleg érmeket vártak, ha nem is a legfényesebbet. Most van bennük egy kis csalódás, azonban az igazsághoz az is hozzá tartozik, hogy nem volt szerencsés a sorsolásuk. Már a legjobb tizenhat között szembekerültek egymással a szatmáriak, ezzel is csökkentve az éremszerzés esélyét.

 


 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: