2019-06-27 04:53:21• hírek • Blikk.hu

Ereklyeként őrzi apja mikrofonját Jimmy fia

Zámbó Jimmy legnagyobb fia felhagyott a vidéki élettel, ismét a fővárosba költözött.

– Egy évre vettük ki ezt a klassz kis lakást. Reméljük, ez lesz az utolsó albérletünk, mert jövő ilyenkor már saját házat és gyereket is szeretnénk – magyarázta Zámbó Krisztián (39), aki természetesen a menyasszonyával, Takács Zsuzsival (28) költözött a Budapest dél-keleti részén található emeleti garzonlakásba. 
 

– Bútoraink alig vannak, és még a képeket se tettük fel a falakra, de apám mikrofonja már itt áll. Most szükségem is van a földöntúli támogatására, mert saját dallal jelentkezem – magyarázta az énekes, aki a mai napon debütál a Vörös rózsa című számmal, amely részben a saját szerzeménye.
 

A Király első házasságából született Krisztián ereklyeként őrzi a 30 éve gyártott mikrofont, amely a maga idejében világszínvonalúnak számított. 

– Néhai édesapám ezt még akkor vette, amikor amerikai szórakozóhelyeken zongorázott és énekelt, és elhatározta, a zenére építi az életét. Sosem felejtem, ahogy nekem továbbadta, és sajnálom, hogy akkor még nem álltam készen arra, hogy énekesként hinni tudjak magamban – fűzte hozzá Krisztián, aki a trönktárcsás állványt is megörökölte.
 

– Sokat jelentett apámnak ez a mikrofon, a legelső koncertjein is ezt használta, méghozzá ezzel az állvánnyal. 


A cikk folytatásáért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: