2014-08-03 20:32:01• hírek • Kocsis Zoltán

Kirakodóvásár egy beteg kiskutyáért!

A házi kirakodóvásár nem túlságosan ismert fogalom a világ ezen részén, amelyen mi élünk. Annál inkább a tengeren túl, számtalan film eseménysorozatában is felbukkan. Egy fiatal szatmárnémeti lány mégis a házi kirakodóvásár eszközéhez nyúl. Kétségbeesett segítségkérés ez egy kis kutya megmentése reményében. A kirakodóvásár 9 órakor kezdődik és 17 óráig tart.

Liza egy 7 éves keverék kutyus, amely már sokadik hónapja képtelen a hátsó két lábát használni. Sem vitamin, sem gyógyszer nem segít rajta. Egyetlen dolog segítene csak, éspedig egy kutya-kocsi.

Gazdija a garden-sale, vagyis a házi kiárusítással szeretne segíteni szeretett kutyusán, a kiárusításon befolyt összeget pedig Liza kutyakocsijának megvásárlására fordítaná, ami Magyarországon 30-40 ezer forintba kerül.

Aki szeretne segíteni gazdinak és kutyusának, vagy csak egyszerűen szeret turkálni a lim-lomok vagy a használt ruhák között, azt  szeretettel várják augusztus 9-én, szombaton a Gabriel Georgescu utca 83 szám alatt.

A kutyust segíteni kívánó kirakodóvásár a legnépszerűbb közösségi oldalon is nyomon követhető, lehet csatlakozni, megosztani a rendhagyó eseményt. Segítsünk együtt, segíts, hogy segíthessünk!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: