2014-09-07 17:51:32• hírek • Kocsis Zoltán

Eredményes volt a kirakodó, Liza élvezi a szekerezést

Elszántsággal és kreativitással sok mindent el lehet érni még Szatmárnémetiben is. Bizonyítja ezt Rita esete is. A fiatal lány nem törődött bele, hogy szeretett kutyusa képtelen használni hátsó lábait, ezért pedig képtelen a helyváltoztatásra.

Amint arról a Szatmár.ro is beszámolt, Rita házi kirakodóvásárt szervezett azzal a céllal, hogy a bevételt egy kutyaszekér megvásárlására fordítsa. A vásár augusztus 9-én volt. Ruhákat, intarziákat, plüssállatokat bocsájtottak árúba, a gazdik pedig ragaszkodtak hozzá, hogy aki segíteni akar, az vásároljon valamit - adományt "csak úgy" nem fogadtak el. Bár nem érkeztek tömegével a segíteni akaró szatmáriak, ellenben akik ellátogattak a vásárra, mindannyian segíteni akartak és segítettek is.

Így hát összegyűlt a szükséges összeg, Rita pedig az egyik, Magyarországon és Romániában egyaránt jelen lévő apróhirdetéses internetoldalon megvásárolhatta a szekeret. Összesen 35.000 forintba, azaz közel 490 lejbe került.

A 7 éves Liza kutya megkapta tehát szekerét és a képek tanúsága szerint vígan kerekezik a gazdi udvarán körbe-kereken. Ő hálás a gazdinak, a gazdi pedig mindazoknak, akik segítettek.

Mert az elszántság és a kreativitás mellé néha bizony egy kis segítségre is szükség van.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: