2020-07-02 19:00:09• hírek • Bede Emőke

Eredményes volt a Vetés és Óvári területén tartott házkutatás

Június 26-án a Szatmár Megyei Rendőr-felügyelőség szervezett bűnözés elleni osztálya és a Szervezett Bűnözés és Terrorizmus Elleni Igazgatóság (DIICOT) közös akciót tartott, melynek célja egy kábítószer-kereskedelemre specializálódott csoportosulás felszámolása volt.

A Vetés és Óvári területén tartott házkutatások során a rendőrség egy kb. 80 centiméteres kannabisz tőre, 190 zacskó pszichoaktív hatású növényi anyagra, egy dobozban további 200 grammnyi, olivazöld színű növényre, illetve egy flakon csípős szagú folyadékra bukkatak. Mindezeken felül találtak egy darálót és egy dohányőrlőt (grinder), melyek növényi maradványokat tartalmaztak, valamint egy baseball ütőt és egy airsoft pisztolyt is. A rendőrség információi szerint a csoport az anyagot Szatmárnémeti területén értékesítette.


A bíróság az ügy kapcsán elrendelte egy 47 éves férfi előzetes letartóztatásba helyezését, viszont mivel a szóban forgó személyt a hatóság emberei nem tudták előállítani, ezért országos körözést adtak ki ellene.




Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: