2019-02-25 08:42:44• hírek • Bede Emőke

Eredményes örökbefogadási napot szervezett a Freelife Egyesület

A szatmárnémeti Freelife Állatvédő Egyesület kutyamenhelye február 23-án ismét örökbefogadási napot tartott az Auchan bevásárlóközpont főbejáratánál. 

„Hálás szívvel köszönjük mindenkinek, akik megtiszteltek ma a jelenlétükkel, az adományaikkal, az érdeklődésükkel, és a kutyusainkat a simogatásaikkal és nem utolsó sorban a fáradozásainkat elismerő szavaikkal. Mindezek rettentő fontosak számunkra és határtalan jóérzéssel töltenek el bennünket” –közölte az egyesület az eseménnyel kapcsolatban.
 

Mint kiderült, ez alkalommal csak egy kutyus lelt szerető gazdira, viszont a papírformára rácáfolva nem a legaktívabb, legmókásabb négylábúba szeretett bele valaki, Paku Zsuzsánna és családja ugyanis az ötfős csapat legvisszahúzódóbb, legijedtebb tagját, Macit vitte haza. Emellett sokan voltak olyanok is, akik pénzbeli támogatással segítették az egyesület munkáját, az urnába a nap végére 2513 lej gyűlt össze, de érkezett több zsáknyi száraztáp és néhány tisztítószer is, melynek legalább annyira nagy hasznát veszik a menhelyen, mint az anyagi támogatásnak.



 

Hogy a támogatás jó helyre került, arról kétségünk sem lehet, ugyanis az egyesület által üzemeltetett menhelyen több száz ebről gondoskodnak napi szinten. Hogy ez a továbbiakban is gond nélkül mehessen, a Free Life Egyesület közösségi oldalán többször is felhívást intézett a lakosság felé, melyben arra kérik az állatbarátokat, segítsenek be a menhelyen elvégzendő munkálatokba. Minden szorgos önkéntest tárt karokkal várnak, illetve a más jellegű támogatásokat, azaz kutyaeledelt, takarítószereket, esetleg a megunt pokrócokat is hálás szívvel fogadják.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: