2016-07-11 14:14:59• hírek • Szatmár.ro

Magánterületre épült játszótér és majdnem egy parkoló is...

A játszóteret hamarosan közterületre fogják költöztetni.

Az előző városvezető a választásokhoz közeledve a nagy sietségben két meglehetősen nagy bakit is elkövetett - tudtuk meg Kereskényi Gábor polgármestertől. Egy játszóteret magánterületre építtetett Dorel Coica és csapata, egy 6 ezer négyzetméteres parkolót pedig szintén egy magánszemély telkén építettek volna meg. Ezt az új városvezetés a dokumentációk átvizsgálásakor vette észre.

"Konkrétan a Prahova és az Oituz sétány találkozásánál hoztak létre egy játszóteret egy magánszemély birtokolta területen. A parkolók kialakítása pedig hamarosan kezdetét vette volna a Jubileului utcában, egy szintén magántulajdonban található, 6 ezer négyzetméteres területen. Ott a garázsokat le is bontotta a polgármesteri hivatal. Ebben az esetben persze azonnal leállíttattam a beruházást" - magyarázza Kereskényi.

"Valószínűleg a terület tulajdonosa örült is annak, hogy a polgármesteri hivatal felszabadította a területet, mert nem neki kellett veszekednie a garázstulajdonosokkal" - fűzte hozzá.

A 7-8 játszótéri elemet hamarosan elköltöztetik a magánterületre épített játszótérről - szerencsére a környéken van olyan közterület, ahol felállíthatják ezeket, a környéken lakó gyerekek legnagyobb örömére.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: