2010-06-10 11:43:09• hírek • Póti Orsolya

Közúti baleset a Petőfi utcában

Június 10-én egy Audi A6 típusú személygépkocsi frontálisan ütközött egy, az Apaserv vízszolgáltató tulajdonában lévő Dacia típusú autóval a Petőfi utcában.

Csütörtökön a délelőtti órákban közúti baleset történt a Petőfi utcában a Mondiala gyár környékén. Egy Audi A6 típusú személygépkocsi ütközött egy, az Apaserv tulajdonában lévő Dacia típusú autóval. Az Apaserv autójában négy személy utazott, melyek közül a vízszolgáltató egyik munkatársa, Macó József a helyszínen nyilatkozott a Szatmár.ro-nak: „Az Audi nagy sebességgel haladt, és előzni szeretett volna, de nem volt elég gyors, és így nekünk ütközött. Az egyik kollégánk, a sofőr vállficamodást és térdsérülést szenvedett."

Az Audi típusú autót vezető személy a megengedett sebességen felül haladt, és bizonyára elvesztette uralmát a gépjármű felett. A helyszínre rögtön a baleset után kiérkezett a rendőrség és a mentőszolgálat, és elvégezték a rutinvizsgálatokat. Szerencsére a baleset nem követelt halálos áldozatot, az egyik sofőr vállficamodással és lábsérülésekkel megúszta.


Közúti baleset történt a Petőfi utcán
Közúti baleset történt a Petőfi utcában


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: