2008-12-17 15:32:41• hírek • Szatmár.ro

Érdemfizetést kapnak

Szatmár megyében 958 tanügyi alkalmazott kap érdemfizetést. Eddig senki sem nyújtott be óvást a Szatmár Megyei Tanfelügyelőségen - tájékoztatta a Szatmár.ro-t Kónya László főtanfelügyelő-helyettes.

Az érdemfizetést azoknak a tanügyi alkalmazottaknak ítélik meg, akik az iskolai tevékenységen kívül több kulturális, nevelési, fejlesztési programban vettek részt.

 

Az érdemfizetések kérelmezése november 29-től zajlott december 5-ig. A kérvényhez egy önértékelést is kellett csatolniuk a kérvényt benyújtó tanároknak. Ahhoz, hogy a pedagógusok kapjanak érdemfizetést „kitűnő" minősítést kell kapjanak az illető iskolai évre.

A tanári bizottságok december 6-án és 7-én bírálták el a kérelmeket, miután ez megtörtént, javaslatot tettek az ügyvezető tanácsnak, akik miután jóváhagyták, a tanfelügyelőségnek továbbították a listát. A tanfelügyelőségen 958 tanár számára hagyták jóvá a juttatást - tájékoztatta a Szatmár.ro-t Kónya László főtanfelügyelő-helyettes.

A végleges listát december 20-án teszik majd közzé. Azok a tanügyi alkalmazottak, akik számára megítélik az érdemfizetést  évente egyszer kapják meg ezt az összeget, vagyis az alapfizetésüknek a 15%-át.

Minden tanintézményben a tanügyi alkalmazottak 15%-ának jár az érdemfizetés.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: