2009-05-20 14:41:09• hírek • Szatmár.ro

Erdélyország az én hazám fesztivál!

Idén, 2009-ben - immár harmadik alkalommal - lesz „Erdélyország az én hazám" világtalálkozó Verőcén, a Csattogó-völgyben, július 3-5 között.

A fesztivál célja, az Erdélyből elszármazott családok, meg Erdély „szerelmeseinek" a találkozója, egy családias közegben, ahol a sok száz táborlakó és több ezer látogató, programjaink sokaságában megtalálja mindazt ami ínyére való.
A fesztivál remek alkalom az együttléthez azoknak, akik megérezni, megismerni, vagy újra átélni szeretnék a transzilván eszme, - hagyomány, illetve - kultúra összetartó erejét!

A háromnapos együttlét, lehetőség az anyaországi és erdélyi egyesületeknek, baráti köröknek, hagyományőrző társaságoknak Erdélyhez kötődő egyházfelekezeteknek, modern művészeti szakágak képviselőinek a bemutatkozásához. 2009-ben, az eddiginél jobban igyekszünk a népzene, a tánc, a színház és a filmművészet iránt elkötelezettek kedvében járni. Emellett számos előadó, műsorszám és helyszín várja nagycsaládos, sokgyerekes látogatóinkat is.
A „nálunk" megszokott módon, a messze földön híres székely vendégszeretettel fogadunk minden tiszta szívű, Erdélyt szerető, visszatérő és újonnan érkező látogatót.

A jelentkezésről és programokról a www.erdelyhon.hu oldalon olvashatnak.


Mindenki számára tartogat érdekes elfoglaltságot a fesztivál
Mindenki számára tartogat érdekes elfoglaltságot a fesztivál


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: