2008-12-10 14:15:34• hírek • Szatmár.ro

Erdélyi turnén a Credo együttes

A Kárpátaljai CREDO Verséneklő Együttes 1993-ban alakult Ungváron. Erdélyi körútjuk első állomása Szatmárnémeti lesz.

December 13-án, szombaton, Szatmárnémetiben koncertezik a kárpátaljai CREDO Verséneklő Együttes a Németi Református Egyház gyülekezeti termében délután 18 órai kezdettel. A CREDO együttes a Szatmári HÍD Egyesület meghívására érkezik Szatmárnémetibe. A CREDO előadásain a közönség nemcsak a magyar irodalom legszebb alkotásaival ismerkedhet meg, hanem ízelítőt kaphat a jelenkori magyar zenei művészet egy különlegesen szép részéből. A részvétel ajánlott mindenkinek, aki szereti a színvonalas zenét.

Az együttes 1993-ban alakult Ungváron, tagjai 1995 óta már több ízben felléptek a Kárpát-medence magyarok lakta vidékeit, rendszeres vendégei a Magyar Szigetnek, valamint a solymári Gospel Fesztiválnak.

 

Az együttes a dal erejével szól a hétköznapokról, a történelem furcsaságairól, s arról, hogy mennyire fontos és törékeny kincsünk magyarságunk. Az erdélyi turné során fellépnek még december 14-én Nagybányán, az óvárosi (HÍD utcai) református templomban, december 15-én Zilahon, a Ligeti Református Egyház gyülekezeti termében, december 16-án Nagyváradon, a Lorántffy Központban, december 17-én Aradon, a belvárosi református templom imatermében. Erdélyi túrnéjuk utolsó állomása Temesvár lesz, ahol december 18-án lépnek fel a római katolikus templomban.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: