2009-05-13 11:32:26• hírek • Szatmar.ro

Erdélyi siker Skóciában

László Csabát választották az idei év legjobb edzőjének Skóciában.

A Székelyudvarhelyen született László Csabát választotta a Skót Labdarúgó Szövetség az Év Menedzserévé, a Hearts of Midlothian edzője kedd este vehette át a kitüntetést Glasgow-ban.

László természetesen nagyon örül a díjnak, de elmondta, számára a csapat sikere fontosabb, és komoly tervei vannak a következő szezonra. „Jövőre az a célom, hogy megnyerjük a Skót Kupát, és hogy a két nagy közé furakodjunk, vagy legalábbis csökkentsünk a hátrányunkon. Jó stratégiával ez megvalósítható", nyilatkozta a díjátadás után.

A Hearts a tavalyi évben hatalmas csalódást okozva mindössze a nyolcadik helyen végzett a Clydesdale Bank Premier League-ben, és a nyáron nem kis meglepetést okozott azzal, hogy Ugandából szerződtetett edzőt. László Csaba ugyanis, miután a Ferencvárossal elérte az utóbbi évtized legnagyobb magyar klubsikerét azzal, hogy bejutott az UEFA-kupa csoportkörébe, a közép-afrikai ország válogatottjának az élén kötött ki.

Az edinburgh-i csapat szurkolói által közkedvelt Csaba (a családnevét nem tudják kiejteni, így hivatalosan is csak a keresztnevén említik) vezetésével a „szívek" jelen pillanatban a harmadik helyet foglalják a pontvadászatban, 15 ponttal lemaradva a két glasgow-i óriás, a Celtic és a Rangers mögött.

Nézze meg Palazuelos pazar gólját a Celtic elleni rangadón.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: