2014-02-14 09:35:03• hírek • Blikk.hu

Erdélyi Mónikáék képtelenek elválni

Az egykori Mónika-show műsorvezetője, Erdélyi Mónika és párja, Mukli Gyula lassan öt éve pereskedik már egymással. Információk szerint 14 millió 700 ezer (213 ezer lej szerk.) forintnyi vagyonról folyik a vita, s nagyon úgy tűnik, messze még a megoldás.

Merthogy a minap a Pest Megyei Bíróságon csak első fokon került pont az ügy végére. Mukli Gyula kifejezetten nyugodtnak tűnt, amikor besétált a bíróságra, bár az arcára kiült a gondterheltség. Egyedül, ügyvéd nélkül érkezett, csupán egy mappát szorongatott a kezében, amelyet a padon ülve többször is átfutott. Pár méterrel arrébb Mónika jogi képviselője fel-alá sétálgatott - a műsorvezetőnő nem ment el a tárgyalásra.

Majd egy órán át várakoztak, míg be nem hívták őket a vagyonmegosztási perre. Jó húsz percet tölthettek bent, majd ismét a folyosón várhattak tovább, azonban akkor már jóval oldottabban viselkedtek. Miközben Mukli és az ügyvéd átbeszélte a bent zajlottakat, Mónika volt kedvese arcán látható volt, hogy nem úgy alakultak a dolgok, ahogyan azt szerette volna, hiszen kihallatszódott, hogy a jogi képviselő valamit megpróbál neki elmagyarázni.

Nem sokkal később aztán újra behívták őket, de ekkor már csupán tíz percet töltöttek a tárgyalóban. A per végén még a folyosón néhány szót váltottak egymással, majd távoztak.

Úgy tudjuk, a polgári perben a bíró Mónikának adott igazat, vagyis ő járt jobban. Ennek több oka is van, de legfontosabb az, hogy a műsorvezető az együttélésük alatt nagyságrendekkel több pénzt keresett, mint párja.

Olvassa tovább a Blikk.hu-n!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: