2017-03-03 09:03:44• hírek • Szatmár.ro

Erdélyi Humorfesztivál: előválogató lesz Szatmárnémetiben

Az RMDSZ Ügyvezető Elnöksége 14. alkalommal szervezi meg az Erdélyi Humorfesztivált György Botond és Kun Zsolt humoristák közreműködésével az ország különböző területein. Így városunkba, Szatmárnémetibe is ellátogatnak március 17-én.

A 14. Erdélyi Humorfesztivál már személyazonosságira érett időtartamot futott be. Ha úgy érzed, hogy vicces vagy, a baráti társaságban röpködnek a poénok, te vagy a család középpontja, vagy egyszerűen kipróbálnád magad a stand up comedy műfajában, akkor ne habozz. A szesszió lejárt, a család megvár, a barátok melletted vannak. Légy te a következő nagy erdélyi humorista!

Nemtől és kortól függetlenül nevezhetsz, legkevesebb 5, legfeljebb 8 percnyi saját anyaggal. Tehát nem azokkal a poénokkal, amelyeket Hofi már korábban elmondott, vagy amelyek az interneten már elterjedtek. Légy egyéni és ötletes!

A 2000 RON értékű fődíj a jutalom egy része, az elkövetkező két évben te lehetsz az Erdélyi Humorfesztivál friss csillaga, ezzel együtt fellépési lehetőség és akár televíziós szereplés is vár rád.

Jelentkezz a verseny@humorfeszt.ro címen névvel, telefonszámmal és településsel március 5-ig, és próbáld ki magad az előválogatók valamelyik helyszínén!

A humorfesztivál szatmári előválogatójára március 17-én kerül sor a ''Dinu Lipatti'' Filharmónia előadótermében, 19 órai kezdettel! További részletekért látogass el a www.humorfeszt.ro weboldalra!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: