2012-06-17 11:44:47• hírek • Szatmár.ro

Erdélyben is keresik a The Voice hangját!

Két erdélyi előválogatót is tart júniusban Erdélyben az ősszel a TV2-n induló The Voice - Magyarország hangja tehetségkutató. Kolozsváron és Csíkszeredában is várják a jelentkezőket.

A The Voice alig több mint két éve indult hódító útjára Hollandiából, és máris forradalmasította a zenés műsorokat, szerte a világon. Eddig több mint 40 ország tűzte programjára - köztük az Egyesült Államok, Anglia, Írország, Brazília, Spanyolország, Németország, Ausztrália, India, Izrael, Argentína, Törökország, Vietnám... és nem kisebb nevek vállalták a Mester szerepét, mint Christina Aguilera, Tom Jones, Cee Lo Green, Will.I.Am (The Black Eyed Peas), vagy Adam Levine (Maroon 5).

Hogy miben más, mint az eddigi zenés énekversenyek? A Voice-ban nem zsűritagok, hanem olyan közismert könnyűzenei előadók ülnek, akiket méltán nevezhetünk Mesternek. Olyan énekesek kerülhetnek be a showba, akik nemcsak gondolják, hanem tudják is magukról, hogy arany van a torkukban. A Voice a legjobbak között keresi a legjobbakat! A még kezdő, de kitűnő adottságokkal rendelkező énekesek mellett itt olyanoknak is helye van, akik már bizonyítottak a zenei életben, de eddig nem akartak tévés tehetségkutatóba jelentkezni.

A szervezők nagyon fontosnak tartják, hogy Erdélyben is személyesen találkozzanak az énekesekkel, ezért hamarosan ide is ellátogatnak, hogy megtalálják Erdély legjobb hangjait. Aki úgy érzi, sikerrel indulhat ebben az énekversenyben, nem kell Budapestre utaznia.

Erdélyben Kolozsváron és Csíkszeredában lesznek a válogatók, előtte pedig a voicecasting@tv2.hu weboldalon szükséges regisztrálni. Az erdélyi meghallgatások helyszínei: június 22-én, 12.00 órakor Kolozsváron (Tranzit ház: Malom/ Baritiu u. 16.), június 23-án 12.00 órakor pedig Csíkszeredában (Csíki Játékszín, Kamaraterem) várják a jelentkezőket. A meghallgatások nem nyilvánosak, melyeken egy dalt kell előadni, a zenei kíséretet mp3 vagy audio formátumban várják a szervezők. A tehetségkutató verseny jelentkezési feltételei megtalálhatóak a The Voice magyarországi honlapján, a www.thevoice.hu címen.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: