2010-06-11 14:47:41• hírek • Szatmár.ro

Erdély legszebb lánya idén Ciprusra utazik!

Erdély Arca 2010 - Erdély legszebb lánya idén Ciprusra utazik!

Ismét  útjára indult Erdély legnépszerűbb szépségversenye, melynek idén is egyetlen célja van: megtalálni azt az erdélyi lányt, aki egy éven keresztül büszkén viselheti szépségének és erdélyiségének koronáját.

2009-ben 657 lányból, négy szakaszon keresztül választották ki az intenetes szavazók és a tíz tagú szakmai zsűri az Erdély Arca cím legméltóbb tulajdonosát. 2010-ben még izgalmasabb megmérettetésnek nézünk elébe, már nemcsak az internetes szavazók és a szakmai zsűri, hanem egy úgynevezett net-zsűri is figyeli a lányokat, valamint sms-esben is le lehet adni a voksokat a kedvencekre.

A tét pedig idén is nagy: amellett, hogy a döntőbe jutó lányok professzionális modellképzésben vesznek majd részt, amelyet egy jó hangulatú tíz napos táborban sajátíthatnak el, fontos ugródeszkaként is szolgálhat az Erdély Arca szépségverseny.

A Királynő idei nyereménye egy kétszemélyes ciprusi utazás, az udvarhölgyek pedig egy-egy laptoppal lehetnek gazdagabbak. Emellett az ügyeletes fotósok portfólió fotózást ajánlhatnak fel a döntős szépségeknek, amely fontos referenciaként szolgálhat modellkarrierjük folytatásában.

A döntőbe jutó lányok az élményeken túl, tudást és tapasztalatot szereznek. Az élményteli táborozás alatt kipróbálhatják a siklóernyőzést és 800 méter magasból csodálhatják Kézdivásárhely környékét.

További részletek a verseny szakaszairól, a szabályzatról, lányokról, benevezésről a www.erdelyarca.ro honlapon találhatók!


Erdély Arca 2010
Erdély Arca 2010


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: