2019-09-02 06:51:22• hírek • Szatmár.ro

Erdély az egyik legjobb őszi úticél Európában

Azok számára, akik ősszel Európában tervezik eltölteni a szabadságukat, az egyik legjobb úticél Erdély - állítja a Vagrants of The World Travel. 

 

Az utazási portál összesítette azokat az európai célpontokat, ahova a leginkább érdemes utazást tervezni az őszi hónapokban. Az utazási oldal által kiemelt őszi célpontok között szerepel Szlovénia, Horvátország, Olaszország, Dél-Franciaország, Erdély, a lengyelországi Gdańsk, az osztrák Wachau, Budapest és a cseh Český Krumlov. 
 

Azok számára, akik az őszben is a napfényt, a meleget keresik, a portál Ciprust, a portugáliai Madeirát és Máltát javasolja.

 

Erdély kapcsán a portál kiemeli az erdőkkel borított völgyeket, a vadvirággal borított mezőket, a Charles herceg által is nagyra becsült Zalánpatakot, valamint  a városok közül az ősszel gazdag kulturális élettel, színes rendezvényekkel kecsegtető Brassót és Szebent is. Természetesen a felsorolásból nem maradhat ki a "Drakula-kastély" vagyis a Törcsvári kastély sem. A portál ugyanakkor kiemeli, Erdély a felsorolt helyek közül a legolcsóbb célpont, így emiatt is érdemes számba venni utazás előtt.
 Brassó

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: