2008-05-03 16:39:08• hírek • Szatmar.ro

Országos szépségversenyt rendeznek városunkban

 Jelentkezz a Miss Model Of The World szépségversenyre, hogy Te képviselhesd Romániát Kínában.

 

  

Ha előnyős külsővel rendelkezel, ne vesztegesd tovább a szépségedet, ugyanis egy valódi , nagy lehetőség áll előtted. 

A Szatmárnémeti Show Time Entertainment Factory programszervezéssel foglalkozó cég megvásárolta a Miss Model Of The World Románia 2008, illetve a Miss World University Románia 2008 szépségversenyek szervezési jogát a International Modeling Agency-től(IMA). Ennek értelmében Szatmárnémeti ad majd otthont egy olyan színvonalas rendezvénynek, mint a Miss Model Of The World Románia 2008.

Antal Attila, a Show Time Entertainment Factory elnöke, a Szatmár.ro-nak elmondta, a verseny résztvevői nem csupán egy felejthetetlen élménnyel gazdagodhatnak, hiszen a döntőbe bekerülő lányok jövőjéről is gondoskodni kívánnak. - Azt szeretnénk, hogy ne csupán a győztesekről szóljon a verseny, ugyanis támogatni fogunk minden döntős lányt, aki a modellszakmában szeretne elhelyezkedni. Ezért is hangsúlyozom, hogy akit ez a világ valóban érdekel, az bátran jelentkezzen, hiszen vesztenivalója nincsen. - fejtette ki Antal Attila főszervező.

A szépségversenyt júniusban rendezik meg, májusban pedig válogatásokat szerveznek az ország több mint húsz nagyvárosában. A döntőbe maximum 30 lány kerülhet be, számukra egy felkészítő hetet szerveznek a Dana II Hotelben. A királynőjelölteket ezen a héten minden földi jóval kényeztetik. Profi sminkes, mesterfodrász, masszőrök, személyi edzők állnak majd rendelkezésükre. A verseny nyertese pedig képviselheti Romániát a Kínában megrendezésre kerülő Miss Model Of The World versenyen.

Ha betöltötted a 14 évet, de nem vagy még 25, 1,70-1,80 közötti magassággal rendelkezel, valamint a szépségipar iránt is érdeklődsz, ne habozz tovább kattints a www.showtimefactory.ro honlapra és töltsd ki a jelentkezési lapot. A verseny teljes mértékben díjmentes, a győztes Kínai repülőútját is a szervezők biztosítják. Szatmárnémetiben május 5-én, 16 órától a Dana II Hotelben (Libertatii tér 2) kerül sor az előválogatásra. Megjelenés nappali viseletben, viszont rövid szoknyát, felsőt, magas sarkú cipőt vinniük kell a résztvevőknek.

P.A. 


 


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: