2008-04-17 18:02:31• hírek • Szatmar.ro

Országos szépségverseny Szatmárnémetiben

 Városunkban rendezik meg a Miss Model Of The World 2008 szépségversenyt.

A Szatmárnémeti Show Time Entertainment Factory programszervezéssel foglalkozó cég megvásárolta a Miss Model Of The World Románia 2008, illetve a Miss World University Románia 2008 szépségversenyek szervezési jogát.

 A fent említett szépségversenyek szervezési jogának az International Modeling Agency(IMA) a tulajdonosa, azonban idén a Szatmárnémeti Show Time Entertainment Factory megvásárolta azokat. Ennek értelmében városunk ad majd otthont ennek a két színvonalas rendezvénynek.

A Miss Model Of The World Románia 2008 szépségversenyt július elején tartják meg. A májusi hónapban, 18 településen zajlanak a válogatások. Ha már összeállt a versenyzők névsora, egy héten át tartó, úgynevezett felkészítő tábort szerveznek meg, amelynek Szatmárnémeti egyik szállodája lesz a székhelye. A királynőjelölteket ezen a héten minden földi jóval kényeztetik. Profi sminkes, mesterfodrász, masszőrök, személyi edzők állnak majd rendelkezésükre. A felkészülési időszak alatt azonban szigorú programhoz kötik őket, részt vesznek majd kulturális eseményeken, végigjárják a helyi turisztikai látványosságok. - tudtuk meg Antal Attilától, a Show Time Entertainment Factory elnökétől.

A döntőn legszebbnek kihirdetett versenyző részt vehet a Kínában megrendezendő Model Of The World versenyen.

A Miss World University Románia 2008-at szeptemberben szervezik meg.

A versenyre olyan 14 és 25 év közötti lányok jelentkezhetnek, akik 1,70 és 1,80 cm közötti magassággal rendelkeznek. Bővebb információkért kattintson a www.showtimefactory.ro oldalra, vagy hívja a 0745 219 974, 0727 927 772 telefonszámok egyikét.

P.A. 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: