2009-08-14 11:05:39• hírek • Szatmár.ro

Erdély Arcát keresik

Õsidõk óta sokan arra keresik a választ, hogy mit jelent valójában a nõi szépség. A férfiszámára legtöbb esetben ez esztétikai megközelítést takar, ám a kisugárzás, amagabiztosság, az intelligencia és némi önbizalom mind-mind elengedhetetlen tényezői a nõiségnek, valamint a nõiességnek.

Finna Gábor (Gaba) valószínûleg ezzel a gondolattalindította útjára 2008-ban az gabApró Szépségverseny, Erdély Arca elnevezésûszépségversenyt, melynek egyetlen célja volt: megtalálni a legszebb erdélyi lányt, akiméltón viselheti szépségének és erdélyiségének koronáját egy éven keresztül. Mint ismeretes, a szépségiparban és a szépségversenyeken ez mindössze egy évig kiérdemelhető cím, ennek leteltével át kell adni a stafétabotot, ez esetben a királynői koronát a soron következő illetékes szépségnek.

2009-et írunk. Ez azt jelenti, hogy tavalyi erdélyi királynőnk, a 18 éves, csíkszeredai Both Krisztina méltó utódját keressük ismételten, természetesen idén is Erdélyszerte. A tavalyi verseny rendkívül nagy érdeklődésnek örvendett, mindössze két hét alatt 376 lány nevezett be, több mint 8000 szavazó tag regisztrált és értékelte a lányokat, valamint a honlaplátogatottsága elérte a napi több százezer oldal-letöltést. Hivatalosan is újra elindult az gabApró Szépségverseny, Erdély Arca szépségverseny 2009-es megmérettetése.

Hagyományőrző személyiségéből fakadóan, FinnaGábor (Gaba) ebben az évben nem változtatottsokat a verseny alapkritériumain. A cél, mindenerdélyi lánynak megadni a lehetőséget, kortól és tapasztalattól függetlenül, valamint ugródeszkaként szolgálni a modellkedni vágyóknak. Akinek esetleg nem rémlene, felfrissítem emlékezetét: a www.erdelyarca.ro internetesportálon lehet jelentkezni. Ha 2009. okt. 15-ig betöltöd 15-ik életéved és úgy érzed kipróbálnád magad a szépségiparban, de nincs tapasztalatod, tudásod, ne félj jelentkezni, ha bejutsz a döntőbe a gabApró szakemberei foglalkoznak majd veled, hogy a legjobb formádat mutathasd meg a gálaesten.

Nincs több tennivalód: ha már az adatlap kitöltve, a kép meg feltöltve, csak a lelkes szavazókat kell megtalálni, hogy adják le voksukat a képekre, ezzel kiválasztva a regisztrált tagok kedvenceit. Mit nyerhetsz? Idei Királynõnk fõdíja egy 2 személyes, 8 napos utazás lesz Egyiptomba, míg a két udvarhölgy 1-1 laptoppal távozhat. Természetesen emellett a döntõs lányok egy jó hangulatú táborban vesznek majd részt, ahol lehetõségük nyílik elsajátítani a modellszakma alapjait, valamint a képzés és táborozásalatt profi fotósok készítenek róluk modell-fotókat. Továbbá több különdíj kerül kiosztásra, ügynökségek által felajánlott fotózások, közönség-díjazottak, stb. Jelentkezés, szabályzat, lányok megtekintése és minden más információ a verseny honlapján találjató: www.erdelyarca.ro.


Tavaly nagy siker volt az Erdély Arca szépségverseny
Tavaly nagy siker volt az Erdély Arca szépségverseny


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: