2017-08-31 12:12:24• hírek • Szatmár.ro, refszatmar.eu

Érdekes programok várják a gyerekeket

A gyermekeket is hívjak a Szatmári Református Egyházmegye MEGÚJULÁS - Együtt az egyházmegye nevű programsorozatára. Szombaton már fél 10-kor várják a kicsiket a Refibe, hogy szülők, hozzátartozók nyugodtan eljussanak a többi programra, presbiteri, nőszövetségi, ifjúsági konferenciákra.

A gyermekmegőrzés tehát már szombaton fél 10-kor elkezdődik a Szatmári Református Gimnázium „új” épületében. Erdei Árva István iskolalelkész szolgálata nyitja meg az eseményt, majd a nagyobbacskákra reformációi kvízjáték vár, értékes nyereményekkel. A Borókagyökér nevű egyesület képviselői bőrdíszítéssel, gyöngyfűzéssel, üvegfestéssel foglalkoztatják a gyerekeket. Ezen kívül saját kezűleg készíthetnek maszkot és együtt tanulhatnak szép énekeket. Ugyanakkor igazi születésnapi meglepetéstortával zárják az együttlétet – tájékoztatta a refszatmar.eu-t Győrbíró Csilla szervező.

Délután 2-kor már a saját hozzátartozójukkal állhatnak be a vonuló seregbe a gyermekek, az Újközpontban pedig a szabadtéri istentisztelet után az Aranykapu Kulturális Egyesület csapatához mehetnek különböző foglalkozásokra.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: